Vraagstukken

Als PRO.FILE Competence Center kennen wij de actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie. Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.

Een Product Data Backbone is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data.
Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiënter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen met de inzet van de integrale data management oplossing, PRO.FILE, binnen al onze oplossingsrichtingen.

U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze
Oplossingspagina

Van ETO naar CTO

Van ETO naar CTO. Vraagt u zich af hoe? Maak gebruik van onze know-how.

Bekijk de demo

U merkt dat de markt verwacht dat u variëteit tegen lagere prijzen en kortere doorlooptijden realiseert. De druk op de organisatie en met name op de Engineering neemt toe en capaciteit op dat vlak is niet eenvoudig uit te breiden. Faalkosten en vertragingen liggen op de loer. Om deze uitdagingen een hoofd te bieden kunt u kiezen voor een andere proces strategie; van ETO naar CTO.
Invoering van CTO is niet het simpelweg invoeren van een configurator. Het automatiseren zal hier eerst voorafgegaan moeten worden door organiseren en structureren! Een belangrijk onderdeel om aan de gang te gaan met CTO: Kies de juiste tool.

Wij zorgen dat u:

  • één systeem kunt gebruiken voor het beheren van al uw CAD-gegevens en productgerelateerde documenten.
  • erop kunt vertrouwen dat al uw varianten goed gedocumenteerd zijn.
  • met één druk op de knop toegang heeft tot uw wijzigingsgeschiedenis.
  • uw stuklijsten automatisch naar het ERP-systeem kunt sturen
  • veilig complete assemblages kunt uitwisselen met externe bedrijven.

Een bekende methode is de classificatie waarbij gekeken wordt in hoeverre de klant specificaties invloed hebben op het bedrijfsproces door middel van het zogenaamde klant ontkoppel punt.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE Product Configuration?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE Product Configuration bij haar klanten. Met meer dan 10.000 gebruikers behoort PRO.FILE tot één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van 3D-configuratoren.

Contact
Powered by:
Advies nodig? Neem contact op