Levenscyclus

PRO.FILE Product Lifecycle Management; PLM processen beheersen en automatiseren

Het succes van uw onderneming wordt grotendeels bepaald door de bijdrage die projecten en processen leveren aan de winstgevendheid van het bedrijf.
PRO.FILE is de no-nonsense oplossing voor het Product Lifecycle Management (PLM) proces voor industriële organisaties en biedt een bedrijfsbrede oplossing voor het beheer van productdata over de hele levenscyslus van het product (van ontwerp tot end-of-life). PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem dat al uw ontwerp- en productgegevens indeelt op basis van uw eigen productstructuur en waarbinnen u zelf regelt op welke manier u uw documenten beheert en beheerst. De basisonderdelen zijn een elektronische vault/ database voor het opslaan van alle product data, productstructuren en stuklijsten en engineeringsdata (CAD). De toegang tot de data in het verloopt via een Grafische User Interface (GUI) en wordt beveiligd en gecontroleerd via gebruikersrechten. Door middel van het toekennen van digitale lifecycles/workflows wordt de status van de data vastgelegd en wordt per document bepaald wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld of het toegestaan is om een revisie te maken of een wijziging in de data uit te voeren. Omdat alle informatie in een database wordt opgeslagen is het terugvinden van data en hergebruik van onderdelen steeds vaker en doeltreffender toe te passen.

PLM Xpert en Trimergo: Partners met een duidelijke PLM visie op de projectenindustrie!

PRO.FILE is de Multi ERP oplossing

Trimergo en PRO.FILE vullen elkaar in de projectenindustrie prima aan.

Onze Visie op PLM in de projectenindustrie. In de projectenindustrie staat iedere opdracht op zichzelf. Hoewel er wellicht een grote repeterende factor bestaat ten opzichte van voorgaande projecten, gaat ieder project een creatief proces door van verkoop en engineering om vervolgens logistiek te worden ingekocht en tegelijk de resources voor productie te plannen. Voor laatst genoemde bent u met Trimergo al optimaal geoutilleerd. Gedurende het creatieve proces ontstaan er grote hoeveelheden documenten, CAD data en de conceptie van stuklijsten. Exact daar is het waar PRO.FILE en Trimergo elkaar ontmoeten, aanvullen en versterken.

It takes 2 : Project Lifecycle Management (PLM)
Een Klant Order Gestuurd bedrijf is met behulp van PRO.FILE en Trimergo T2 Enterprise in staat efficiënt projecten te verwerken gedurende het gehele primaire proces. Zo ontstaat er een optimale PLM voor uw projecten. PRO.FILE is in staat op hoog niveau met alle belangrijke 3D CAD systemen te integreren en doet dat ook voor ElectroCAD systemen. Vervolgens is de koppeling niet slechts "een stuklijst over de muur".

Waarom Product Data Management en Document beheer?

 • Onbeheerde en ongestructureerde productdata en documenten vertragen de doorlooptijd van uw projecten.
 • De kwaliteit van de informatie is niet gegarandeerd.

Hieronder noemen we een aantal belangrijke voordelen van PDM:

 • Hoge terugvindbaarheid van documenten en data
 • Voorkomen dubbelwerk/reductie dubbele onderdelen
 • Kortere ontwikkeltijd
 • Verbeterde samenwerking en communicatie
 • Minder nieuwe onderdelen (voorraadplaatsen)
 • Juiste informatie (versie/status), minder fouten
 • Sneller doorvoeren van wijzigingen
 • Ontsluiten van kennis
 • Voorkomen gevolgkosten

Bekijk de PRO.FILE PLM koppeling met Trimergo