PRO.FILE Configurator

Voor wie is ons product bedoeld? Wat biedt onze configurator?

Onze oplossing is de PRO.FILE Configurator. Snelheid is een centrale voordeelbelofte voor uw productconfiguratie. Daarom kunnen met de PRO.FILE Configurator de processen voor het beheren van varianten met een factor 5 tot 20 worden versneld. Veilig en stabiel.

U kunt de software gebruiken in de hele waardeketen van uw bedrijf. Van orderacquisitie tot orderverwerking:

  • Uw marketing kan eenvoudig varianten op het WEB adverteren, beter dan met catalogi
  • Uw verkoopafdeling kan varianten sneller verkopen - en meer aanbiedingen plaatsen
  • Uw engineering kan sneller varianten ontwerpen, zowel standaarden als specials

Uniek zijn de consistentie van de oplossing, de brancheonafhankelijkheid van de technologie en het auteurssysteem voor zelfonderhoud van de software.
Dankzij de PRO.FILE Configurator werken onze klanten foutloos. Ze kunnen automatisch op maat gemaakte producten en hun productvarianten aanbieden en produceren - zelfs voor "batch size one".

Direct configureren in 3DCAD en PLM? Bekijk onze productvideo in CPQ+E !

Prijs Calculator

Snel en betrouwbaar fabricagekosten en verkoopprijzen bepalen: individueel en aantrekkelijk

"En wat kost dat?" - Er is bijna geen vraag meer typisch in de verkoop dan deze. Of het nu de potentiële klant zelf is die dit wil weten of de collega die buiten bij de klant is.

Geef snel het juiste antwoord en inspireer anderen ermee: op alle verkoopkanalen - op het 24/7 web, op een notebook of op een ander "smart" apparaat.

Onze prijs calculator berekent met één druk op de knop fabricagekosten, verkoopprijzen en marges: op basis van stamgegevens en uw wet- en regelgeving. Ook variabelen zoals klantafhankelijke voorwaarden kunnen worden weergegeven. Uit ervaring weten wij: hoe eenvoudiger, hoe beter - met onze technologie voor prijsbepaling dragen wij een stukje bij aan uw verkoopsucces.

De ideale oplossing is onze end-to-end oplossing, die geen extra databronnen nodig heeft, maar alles haalt uit uw bestaande IT-systemen die nodig zijn: of het nu databases, Excel-bestanden of andere gegevens uit uw ERP-systeem zijn.

Prijsbepaling is onderdeel van CPQ - Configure, Price, Quote.

Lees meer over onze CPQ oplossing:

Advies nodig? Neem contact op.