PRO.FILE Configurator

Voor wie is ons product bedoeld? Wat biedt onze configurator?

Onze oplossing is de PRO.FILE Configurator. Snelheid is een centrale voordeelbelofte voor uw productconfiguratie. Daarom kunnen met de PRO.FILE Configurator de processen voor het beheren van varianten met een factor 5 tot 20 worden versneld. Veilig en stabiel.

U kunt de software gebruiken in de hele waardeketen van uw bedrijf. Van orderacquisitie tot orderverwerking:

  • Uw marketing kan eenvoudig varianten op het WEB adverteren, beter dan met catalogi
  • Uw verkoopafdeling kan varianten sneller verkopen - en meer aanbiedingen plaatsen
  • Uw engineering kan sneller varianten ontwerpen, zowel standaarden als specials

Uniek zijn de consistentie van de oplossing, de brancheonafhankelijkheid van de technologie en het auteurssysteem voor zelfonderhoud van de software.
Dankzij de PRO.FILE Configurator werken onze klanten foutloos. Ze kunnen automatisch op maat gemaakte producten en hun productvarianten aanbieden en produceren - zelfs voor "batch size one".

Direct configureren in 3DCAD en PLM? Bekijk onze productvideo in CPQ+E !

CPQE - Configure Price Quote Engineer

Voor echte end-to-end consistentie in het hele bedrijfsproces

Productconfiguratie van verkoop tot engineering

Bekijk hier de productvideo van de PRO.FILE Configurator:
Configure a conveyor in CAD and PLM

De afkorting “CPQ” staat voor “Configure – Price – Quote” en beschrijft de applicatie “product configurator”. De focus van de CPQ-applicatie ligt op het automatiseren van het verkoopproces. Het doel is om sneller en betrouwbaarder offertes te maken en zo de verkoopafdeling te ontlasten van routinematige werkzaamheden.

durchgaengigkeit

De PRO.FILE Product Configurator gaat echter een stap verder en is de enige configurator op de markt die nu de letter E toevoegt aan de afkorting CPQ. E staat voor 'Engineer'.

Elk bedrijf dat end-to-end consistentie wil bereiken, van eerste aanvraag tot engineering en productie, heeft technologie nodig die dit van begin tot eind ondersteunt. De PRO.FILE Product Configurator stelt u in staat om klant specifieke producten te genereren door maximale automatisering.

Wat zijn de voordelen van CPQE voor uw bedrijf?

CPQE brengt enorme tijdsbesparingen, zero defects en verbeterde prestaties voor uw bedrijf met zich mee - maar bovenal maakt het uw processen en gegevens consistent van begin tot eind. Met de PRO.FILE Product Configurator is er nergens in het bedrijfsproces sprake van systeemdiscontinuïteit, aangezien de gegevens afkomstig zijn uit bestaande systemen. Hierdoor worden kosten en inspanning duurzaam bespaard.

De engineeringafdeling moet tijdens de offertefase niet in aanmerking komen voor kleine engineeringdiensten. Details van engineering en productie moeten al bekend zijn bij het opstellen van de offerte. Zo niet, dan kunnen kleine verschillen hier al snel erg duur worden. Dit maakt een product configurator een lucratieve investering vanaf een batchgrootte van 1.

Lees meer over onze CPQE oplossing:

Advies nodig? Neem contact op.