Vraagstukken

Als PRO.FILE Competence Center kennen wij de actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie. Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.

Een Product Data Backbone is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data.
Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiënter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen met de inzet van de integrale data management oplossing, PRO.FILE, binnen al onze oplossingsrichtingen.

U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze
Oplossingspagina

Smart Customization

Smart Customization kan niet zonder end-to-end productgegevensbeheer.

Kijk ons webinar over dit onderwerp terug

De invullingen van ‘Smart Customization’ in de maakindustrie zijn vaak heel divers. Naast de talloze Excels sheets waarin men poogt de bouwstenen van het productportfolio te rationaliseren en standaardiseren om vervolgens (klant)specifieke varianten te generen zijn er uiteraard ook de eilandoplossingen zoals een sales- en/of productconfigurator. Met de PRO.FILE end-to-end Data Backbone worden alle verschillende ICT-eilanden verbonden en gegevens en documenten uit alle afdelingen en systemen (CAD, ERP, PDM/PLM) in één centrale database gebundeld. Hier vloeien productgegevens en documenten in digitale vorm samen en worden ze vervolgens aan elkaar gekoppeld. Het resultaat is een helder inzicht in de totale levenscyclus van een product.
PDM, DMS en PLM in één krachtige oplossing.

Wij begeleiden u met het invulling geven aan ‘smart customization’ zodat u flexibel, effectief en efficiënt kunt inspelen op klantvragen, maar dat u ook uw productportfolio kunt laten meegroeien met zowel het bedrijf als de markt zelf. Producten kunnen hierdoor eerder op de markt gezet worden door reductie van de ontwikkeltijd en kosten door slim hergebruik en classificatie.
Meer voordelen:

  • Meer efficiënte engineering uren
  • Reductie specificatiefouten
  • Orderdoorlooptijd van machines verkorten
  • Meer tijd voor productontwikkeling
Powered by:
Advies nodig? Neem contact op