Vraagstukken

Als PRO.FILE Competence Center kennen wij de actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie. Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.

Een Product Data Backbone is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data.
Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiƫnter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen met de inzet van de integrale data management oplossing, PRO.FILE, binnen al onze oplossingsrichtingen.

U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze
Oplossingspagina

ERP Integratie

Door CAD en ERP te integreren wordt gewaarborgd dat de werkoverdracht snel, soepel en probleemloos verloopt

Een goede overdracht van werkzaamheden tussen ontwikkelaars en ontwerpers enerzijds en tussen productieplanning, inkoop en service anderzijds is voor veel middelgrote bedrijven een belangrijk probleem.
Door CAD en ERP te integreren wordt gewaarborgd dat de werkoverdracht snel, soepel en probleemloos verloopt. Met het automatiseren van deze standaard uitwisselingsprocessen met PRO.FILE is uw eerste stap op weg naar Product Lifecycle Management gezet.

PRO.FILE beschikt over koppelingen met de meest prominente ERP systemen
Met PRO.FILE zijn alle belangrijke gegevens omtrent projecten, product data, samenstellingen, BOM lijsten, CAD modellen, technische tekeningen direct op de vragen in het ERP systeem.
Meer over ERP integratie

PLM Xpert oplossingsrichtingen:

Advies nodig? Neem contact op