Vraagstukken

Als PRO.FILE Competence Center kennen wij de actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie. Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.

Een Product Data Backbone is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data.
Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiënter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen met de inzet van de integrale data management oplossing, PRO.FILE, binnen al onze oplossingsrichtingen.

U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze
Oplossingspagina

SAP 4HANA komt eraan. Maar weet u al wat u met uw PLM/PDM gaat doen?

PRO.FILE is de end-to-end oplossing voor ondernemingen in de maakindustrie en andere technische bedrijven

Krijg toegang tot de kennisbank

Als u, als SAP gebruiker, overstapt naar S4Hana dan is de engineeringsmodule niet meer beschikbaar.
Dit houdt in dat u naast de update naar S4HANA ook de overstap moet maken naar een nieuwe engineeringsmodule ( PDM ). Waarom dit dan niet als een kans benutten en uw PLM strategie fundamenteel onder de loep nemen?

  • Wij bieden u een echt geïntegreerde one-stop-oplossing (bijv. Connectoren, DMS, PDM, processen, configuratoren) en u hoeft niet met 5 verschillende software producten/bedrijven te werken om hetzelfde resultaat te bereiken.
  • Overtuig u van de meerwaarde van PRO.FILE voordat u overstapt naar Hana. U hebt sowieso een budget nodig voor uw migratieproject. Investeren in PRO.FILE kost minder en geeft u meer (Met onze aanpak hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten, bijvoorbeeld veroorzaakt door aangepaste programmering. Onze projecten worden altijd op tijd en binnen budget opgeleverd, waardoor u een nauwkeurige tijd- en kostenraming krijgt.
  • Met het omschakelen naar PRO.FILE bent u meteen klaar voor S4 omdat onze gegevensopslag gescheiden is en onze interface universeel en bidirectioneel is.
  • Met PRO.FILE kunt u eenvoudig uw systeem configureren in plaats van programmeren of in plaats van telkens een nieuw IT-project te moeten uitvoeren wanneer u uw mogelijkheden wilt uitbreiden

PLM Xpert is uw partner om u te begeleiden in de uitrol van uw PLM strategie dankzij:

  • Onze kennis van en ervaring met een vervangingsprojecten
  • Ons masterplan voor uw project
  • Het toepassen van beproefde methodieken resulteert in goed resultaat
  • Onze projecten worden altijd op tijd en binnen budget opgeleverd, waardoor u een nauwkeurige tijd- en kostenraming krijgt.
  • Configureren in plaats van programmeren

De overstap naar S/4HANA heeft tot gevolg dat PLM/PDM opnieuw moet worden geïmplementeerd.

Gebruik deze gedwongen overstap om uw PLM-strategie nogmaals onder de loep te nemen...

...en nog een keer kritisch naar de gekozen PLM/PDM software te kijken.
Meer over PRO.FILE PLM voor SAP
Krijg toegang tot de kennisbank

Advies nodig? Neem contact met ons op