Projecten

PRO.CEED geeft u toegang tot alle documenten en gegevens die bij een project horen.

Projectmanagers moeten hun projecten goed kunnen beheersen, bewaken en documenteren. Dit wordt steeds moeilijker door toenemende complexiteit, strakkere deadlines en de verplichte naleving van wetten en normen. Omdat ze hebben te maken met een stroom van documenten en data binnen een project die vaak heel groot en divers is wordt het een steeds grotere uitdaging om de controle te behouden en technische projecten tot een goed einde te brengen.
PRO.CEED biedt ondersteuning in het beheer van Projecten met geautomatiseerde documentsturing aan technische bedrijven die zijn gespecialiseerd in Engineering-To-Order productie en Plant Engineering. Alle documenten en gegevens uit de verschillende afdelingen bevinden zich op één en dezelfde locatie. U kunt overal en altijd informatie verstrekken over de status van uw projecten en PLM-processen.

Wereldwijd Samenwerken

PRO.FILE ETOR maakt het mogelijk dat uw medewerkers van uw engineerings- en productielocaties over de hele wereld effectief samenwerken, onafhankelijk van tijd en afstand.

In een globaliserende economie is de kans groot dat u met engineerings- en productielocaties over de hele wereld werkt, MultiSite samenwerking. Toegang tot zakelijke documenten en productgegevens is ook van buiten het kantoor noodzakelijk, bijvoorbeeld op zakenreis of bij thuiswerken. Teams werken in verschillende plaatsen of tijdzones, maar er moet gecommuniceerd worden alsof ze op dezelfde locatie zijn en toeleveranciers en derden dienen toegang te hebben tot een project en een beperkte set data.

Met PRO.FILE ETOR (Enterprise Transactional Oriented Architecture) hebben uw locaties snelle en gemakkelijke toegang tot dezelfde gegevens. Ongeacht of uw team werkt in Oost-Europa, de Verenigde Staten, Azië of Latijns-Amerika. Het is mogelijk om data te managen op verschillende geografische locaties, waarbij actuele en laatste versies van uw data beschikbaar zijn op iedere locatie. PRO.FILE ETOR maakt het mogelijk dat uw medewerkers effectief samenwerken, geen onderbrekingen of vertraging ervaren en communiceren op basis van een gemeenschappelijke data base, onafhankelijk van tijd en afstand.

De PRO.FILE Webclient is een standaard onderdeel van PRO.FLE en biedt online toegang tot alle gegevens en documenten die zijn opgeslagen in PRO.FILE. Met de Webclient kunnen gebruikers zonder lokale installatie van software werken met de vertrouwde PRO.FILE user interface. Het is mogelijk om op elke locatie waar internet beschikbaar is (product)data en documenten te bekijken of te werken met stuklijsten en specifieke taken af te handelen.

PRO.FILE ETOR en Webclient staan voor efficiënte samenwerking en besluitvorming vanaf elke locatie wat leidt tot lagere kosten.

De meerwaarde van PRO.FILE:

 • De toegang tot opgeslagen gegevens is zonder wachttijden beschikbaar op alle locaties in de wereld.
 • Teams die op verschillende locaties werken, maken gebruik van een gemeenschappelijk platform om betrouwbaar data te delen.
 • PRO.FILE Check-in en Check-out en locking mechanisme voorkomt conflicten en biedt betrouwbare Concurrent engineering technologie in combinatie met (3D) CAD.
 • PRO.FILE ETOR is de oplossing voor gerepliceerde data en Multisite data management.
 • PRO.FILE gebruikers kunnen op verschillende locaties aan dezelfde data werken en samenwerken.
 • Wijzigingen in het ontwerp leiden niet meer tot conflicten met andere aanpassingen door andere medewerkers.
 • De PRO.FILE WebClient biedt toegang tot alle gegevens en documenten zonder lokaal software te hebben geïnstalleerd.
 • Met de visualisatie van PRO.FILE, hebben gebruikers op hetzelfde moment op iedere locatie zoek, lees en mogelijkheden tot wijzigen en goedkeuren.
 • Derden kunnen met beperkte autorisatie toegang verkrijgen.

Resultaten:

 • Concurrent engineering verkort de ontwikkeltijd.
 • Efficiënte samenwerking en standaardisatie verlaagt kosten.
 • Sneller beslissen, gebaseerd op basis van harde actuele feiten.
 • Op ieder moment en overal up to date.

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by: