Projecten

PRO.CEED geeft u toegang tot alle documenten en gegevens die bij een project horen.

Projectmanagers moeten hun projecten goed kunnen beheersen, bewaken en documenteren. Dit wordt steeds moeilijker door toenemende complexiteit, strakkere deadlines en de verplichte naleving van wetten en normen. Omdat ze hebben te maken met een stroom van documenten en data binnen een project die vaak heel groot en divers is wordt het een steeds grotere uitdaging om de controle te behouden en technische projecten tot een goed einde te brengen.
PRO.CEED biedt ondersteuning in het beheer van Projecten met geautomatiseerde documentsturing aan technische bedrijven die zijn gespecialiseerd in Engineering-To-Order productie en Plant Engineering. Alle documenten en gegevens uit de verschillende afdelingen bevinden zich op één en dezelfde locatie. U kunt overal en altijd informatie verstrekken over de status van uw projecten en PLM-processen.

Autorisatie & Controle

PRO.FILE biedt de mogelijkheid tot het integraal structuren en organiseren van projecten en de daarbij behorende documentstromen en planning.

Bedrijven staan steeds meer voor de uitdaging om zowel intern, tussen afdelingen, als in diverse samenwerkingsverbanden grote hoeveelheden data en documenten in projecten met anderen te delen. Ook vereisen efficiënte ontwerpprocessen een werkwijze ter ondersteuning van procedures, zodat duidelijk is wie/wat kan doorvoeren
Data en documenten moeten vervolgens accuraat en direct beschikbaar zijn. Beveiliging van en duidelijkheid over de toegang tot de data en documenten is daarbij van belang evenals vastlegging van wie wat en wanneer met deze informatie heeft gedaan. Alle kennis van het bedrijf zit in de CAD-modellen en andere documenten. Bescherming tegen ongeautoriseerde toegang is key.
Een engineer kan toestemming hebben om iets te wijzigen in project X, echter kan niet zomaar iets doen in project Y.

De meerwaarde van PRO.FILE:

  • De PRO.FILE gebruiker bepaald administratief de toegangsrechten voor gebruikers en gebruikersgroepen.
  • PRO.FILE status van netwerken definieren toegangsrechten (lezen, wijzigen, verwijderen) voor document types.
  • Met PRO.FILE project rollen zijn permissies te geven voor toegang tot gegevens en project specifieke data en documenten.

Resultaten:

  • Betrouwbare data kwaliteit
  • Vermindering van het risico op diefstal van data
  • Hoge transparantie op het vlak van autorisatie

Meer weten?
Maak uitgebreid kennis met Team PLM Xpert

Neem contact met ons op

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by: