PRO.FILE Case Study: Totale Procesbeheersing door PLM bij DEMACO

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

In een wereld met complexe producten en systemen, turnkeyprojecten en een altijd-weer-net-iets-andere klantvraag, is solide procesbeheersing onontbeerlijk. Een paar jaar geleden heeft DEMACO het CAD-systeem Solid Edge geïntegreerd met PRO.FILE. Demaco zag het grotere plaatje en is het PRO.FILE PLM-platform stapsgewijs bedrijfsbreed gaan inzetten.

Locatie
Remote; vanachter uw eigen computer
Datum
24/09/2021 09:00 - 10:00
Duur
45 minuten

Iedereen altijd dezelfde bijlage, vanuit één bron, die zonder tijdverspilling is op te zoeken en waarvan zeker is dat het de single source of truth is

In ons webinar van 24 september 2021 gaan we in op hoe DEMACO doorgronde wat PLM-software voor meerwaarde kan bieden en welke stappen men heeft genomen om die meerwaarde te benutten. DEMACO heeft PRO.FILE stapsgewijs bedrijfsbreed uitgerold van product data backbone naar digitalisatieplatform. De ambitie was om zoveel mogelijk naar paperless te gaan en om van engineering-to-order naar configure-to-order te transformeren.
Naast inzet van PRO.FILE voor het beheer van Solid Edge-data gebruikt men de PRO.CEED module voor processen en integreert DEMACO het e-mailverkeer bedrijfsbreed door bijlagen te linken aan projecten.

We zijn aardig op weg om van engineering-to-order(eto) naar configure-to-order(cto) te gaan
Marco Roos, Manager engineering & procurement

Onderwerpen tijdens dit webinar:

  • Waarom de maakindustrie een centrale bron voor datamanagement nodig heeft
  • PRO.FILE PLM bij DEMACO voor procesbeheersing en als single source of truth
  • Hoe u alle kennis binnen uw bedrijf bewaakt, beheerst en benut
  • Samenvatting, vragen en antwoorden

Dit webinar is bedoeld voor beslissers en iedereen betrokken bij verbeteringsprocessen, die de inzet van PDM / PLM als oplossing overwegen.

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Demaco is de vooraanstaande kennis gedreven cryogeen infrastructuur partner voor de industriële gas bedrijven, wetenschappelijke instituten en EP&C contractors wereldwijd. De cryogene specialisten, Cryogeniuses, adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, produceren, testen en installeren klant specifieke vacuüm geïsoleerde oplossingen binnen het werkveld van Demaco; cryogenie. Cryogene techniek.