Kies de juiste PDM/PLM oplossing bij de overstap naar SAP S/4HANA

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

SAP S/4HANA komt eraan. Maar weet u al wat u met uw PLM/PDM gaat doen?
Met name bedrijven die SAP gebruiken, moeten een belangrijke conceptuele keuze maken. Wilt u de PLM-oplossing in SAP ERP gebruiken of voldoet een speciaal voor PLM ontworpen systeem dat in SAP ERP wordt geïntegreerd eerder aan uw behoeftes?
Neem deel aan ons webinar van 19 juni 2020 en verdiep u in de gevolgen van de overstap naar S/4HANA voor uw engineeringsdata en in de kansen die de overstap naar PRO.FILE PLM/ PDM u biedt.

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
19/06/2020 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Hoe groter de rol van productontwikkeling in uw bedrijf, hoe hoger de eisen aan een PLM/PDM systeem.

Ons advies: kijk nog eens kritisch naar uw PLM/PDM software.

In dit webinar komen de functionele elementen van PRO.FILE PLM en de PLM/PDM meerwaarde, die ondernemingen tegenwoordig mogen verwachten, aan de orde en hoe kan dit kan worden gerealiseerd. Daarbij heeft PRO.FILE uitgebreide functionaleit voor Documentbeheer (DMStec) die onderdeel uitmaakt van de suite. PRO.FILE is een echt geïntegreerde one-stop-oplossing

Met het omschakelen naar PRO.FILE bent u meteen klaar voor S/4HANA omdat onze gegevensopslag gescheiden is en onze interface universeel en bidirectioneel is.
Als u, als SAP gebruiker, overstapt naar S/4HANA dan is de engineeringsmodule niet meer beschikbaar.
Dit houdt in dat u naast de update naar S/4HANA ook de overstap moet maken naar een nieuwe
engineeringsmodule (PDM). Waarom dit dan niet als een kans benutten en uw PLM strategie fundamenteel onder de loep nemen?
Meer achtergrond informatie? Ga naar de SAP - PRO.FILE productwebsite.

Mis dit niet en vul het onderstaande formulier in om deel te nemen. U ontvangt vervolgens een uitnodiging met de link zodat u de sessie op uw desktop kunt volgen.

Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.
Vrijdag 19.06.2020 | 9:00-9:45 uur

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact