Documenten uitwisselen via de Cloud? PROOM it!

  • PRO.FILE Webinar

PROOM: Hét veilige alternatief voor FTP, WeTransfer en Dropbox
In technische bedrijven worden documenten vaak over de grenzen van de onderneming heen gedeeld en bewerkt. Dit vereist dat iedereen op hetzelfde moment toegang heeft tot de juiste documenten en dat deze eenvoudig kunnen worden uitgewisseld, ongeacht grootte of aantal documenten. Conventionele oplossingen als e-mail en FTP kunnen niet aan deze vereisten voldoen. In dit webinar laten we zien hoe u met PROOM eenvoudig en veilig documenten uitwisselt met partners, klanten en leveranciers in de technische sector.

Locatie
Remote: vanachter uw eigen bureau
Datum
15/03/2024 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Confidentiële documenten uitwisselen via de Cloud? PROOM it!
Hoe betrek je externe partners bij het PLM-proces? U werkt samen aan projecten met leveranciers en klanten. Als e-mail bijlage zijn de datasets te groot, FTP is onzeker en onbetrouwbaar. Het ontbreekt aan zekerheid over de stand van zaken en in het geheel zijn de mogelijkheden voor samenwerking beperkt. Verder kost het u de grootste moeite om te controleren wie, welke documenten wanneer hebben gekregen. Is er misschien al een nieuwe versie? Heeft de klant of leverancier deze al? De oplossing voor deze uitdaging is PROOM: Hët veilige alternatief voor FTP. WeTransfer en Dropbox.

Met PROOM kubt u veilig en transparant technische documenten en bestanden uitwisselen met klanten, partners en leveranciers.
De voordelen laten we in dit webinar zien:

  • Iedereen is up-to-date: Documenten die zijn gekoppeld aan PROOM worden automatisch gesynchroniseerd. Projectleden hebben direct toegang tot dezelfde documenten in de laatste versie.
  • Iedereen is op de hoogte: In de projectruimte worden alle activiteiten bijgehouden en wordt bepaald wie wanneer wat mag doen.
  • Iedereen is betrokken: PROOM integreert met uw bestaande omgeving en processen.
  • Iedereen houdt zich aan dezelfde regels

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.
Online kennisoverdracht door de PLM Xperts.

Locatie: remote - vanachter uw eigen computer

Inschrijvingsformulier

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.