DE MAKERS VAN MORGEN

Dit evenement is verlopen.
  • Meet the Xperts

Ondanks dat ons event na de periode van extra maatregelen om het Corona virus terug te dringen plaatsvindt, kiezen wij er toch voor om een nieuwe datum te kiezen voor ons event. U kunt u gewoon aanmelden. Wij nemen direct contact met u op zodra de nieuwe datum is ingepland.
Tijdens het event ‘De makers van morgen’ nemen PLM Xpert en Ctac u mee op reis door de complete product lifecycle: van engineering en productie tot marketing en sales. Zo ontdekt u hoe u vanuit een integrale wijze uw R&D en productie snel en eenvoudig kunt opschakelen en bijsturen.

Locatie
De Krachtcentrale te Huizen
Datum
16/04/2020
Tijd
14:00 PM - 18:00 PM
Adres
Havenstraat 76 | 1271 AG Huizen

Wilt u de time-to-market versnellen en eenvoudig product changes doorvoeren?

Kom naar DE MAKERS VAN MORGEN en ontdek hoe u opschakelt naar de hoogste versnelling in development, productie en klantbeleving.

In de maakindustrie is de klantwens een reden om te schakelen in het ontwikkel- en productieproces. Ook nieuwe wet- en regelgeving en opkomende technologieën vragen om flexibiliteit. Wat betekenen dergelijke ontwikkelingen voor uw engineering en productie?
Makers van morgen zijn in staat om hun engineering en productie snel en kostenefficiënt af te stemmen op veranderende klantwensen. Klantspecifiek, maar wel met de mogelijkheid om orders op standaard modules te baseren (ETO/CTO). Met optimaal lifecycle management, versiebeheer en snel nieuwe producten introduceren (NPI) als resultaat.
De sleutel tot deze optimalisatie?
Informatie-uitwisseling tussen afdelingen en productielijnen op basis van one single version of the truth.

Tijdens DE MAKERS VAN MORGEN komt u aan de hand van een klassieke Shelby Cobra erachter hoe u snel kunt inspelen op de veranderende vraag vanuit de markt en de business en leert u van professionals uit de maakindustrie hoe u het integrale productieproces in drie stappen realiseert.

Schrijf u direct in !

Naar meer informatie, agenda en inschrijven

PLM Xpert en Ctac verheugen zich op uw komst.

LOCATIE: De Krachtcentrale | Havenstraat 76 |1271 AG Huizen

TIJD: 14.00 – 18.00 uur

Deelname is gratis

Ook interessant:

PRO.FILE Webinar Kies de juiste PDM/PLM oplossing bij de overstap naar SAP/4HANA

Hoe groter de rol van productontwikkeling in uw bedrijf, hoe hoger de eisen aan een PLM/PDM systeem.
Als u, als SAP gebruiker, overstapt naar S/4Hana kijk dan nog eens kritisch naar uw PLM/PDM software.
Tijdens ons webinar van 3 april gaan we hier dieper op in:

Informatie over dit webinar

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact
Schrijf u direct in ! Deelname is gratis