PRO.FILE Case Study MUBEA: Contractmanagement met PRO.FILE en PRO.CEED

Dit evenement is verlopen.
  • PRO.FILE Webinar

Het niet nakomen van afspraken en contractuele verplichtingen kan onaangename gevolgen hebben.
Werkt u nog met papieren contracten? Heeft u geen goed overzicht in looptijden, opzegtermijnen en contractuele verantwoordelijkheden ? Is het voor u lastig om tijdig gecontroleerd in te grijpen?
Tijdens dit PRO.FILE Case Study webinar leggen we de focus op contractmanagement, zoals toegepast bij automotive leverancier MUBEA.

Locatie
Remote; vanachter uw eigen computer
Datum
12/05/2020 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

PRO.FILE Case Study: MUBEA

Hoe MUBEA met de inzet van PRO.FILE en PRO.CEED succesvol contractmanagement stroomlijnt, delen we met u tijdens ons webinar van 12 mei 2020.

Mubea is een specialist op het gebied van bijzonder robuuste, lichtgewicht veercomponenten voor de auto-industrie. Het bedrijf levert wereldwijd aan alle autofabrikanten en is een vooraanstaande Tier 1-systeemleveranciers met 13.000 medewerkers wereldwijd.
PRO.FILE is voor Mubea de uitgebreide PLM-oplossing en het digitalisatieplatform voor meer dan 1000 gebruikers op 14 bedrijfslocaties in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Tsjechiƫ, Polen, China, Japan, Mexico en de VS.

Onderwerpen tijdens dit webinar:

  • Contractmanagement in het digitale tijdperk
  • Welke voordelen heeft digitaal contractmanagement voor uw bedrijf
  • Welke voorwaarden moet u hiervoor creĆ«ren
  • Hoe zou u in de toekomst kunnen werken
  • Hoe u met PRO.CEED contractmanagement realiseert

Dit webinar is bedoeld voor beslissers en iedereen betrokken bij verbeteringsprocessen, die de inzet van PDM / PLM als oplossing overwegen.

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.