PRO.FILE Configurator

Voor wie is ons product bedoeld? Wat biedt onze configurator?

Onze oplossing is de PRO.FILE Configurator. Snelheid is een centrale voordeelbelofte voor uw productconfiguratie. Daarom kunnen met de PRO.FILE Configurator de processen voor het beheren van varianten met een factor 5 tot 20 worden versneld. Veilig en stabiel.

U kunt de software gebruiken in de hele waardeketen van uw bedrijf. Van orderacquisitie tot orderverwerking:

  • Uw marketing kan eenvoudig varianten op het WEB adverteren, beter dan met catalogi
  • Uw verkoopafdeling kan varianten sneller verkopen - en meer aanbiedingen plaatsen
  • Uw engineering kan sneller varianten ontwerpen, zowel standaarden als specials

Uniek zijn de consistentie van de oplossing, de brancheonafhankelijkheid van de technologie en het auteurssysteem voor zelfonderhoud van de software.
Dankzij de PRO.FILE Configurator werken onze klanten foutloos. Ze kunnen automatisch op maat gemaakte producten en hun productvarianten aanbieden en produceren - zelfs voor "batch size one".

PDM Automatisering

Vindt, bewaar en maak automatisch de juiste productgegevens beschikbaar voor bedrijfsprocessen

Kies vanaf het begin voor PDM-automatisering als u tijdverspilling, eindeloos zoeken en bronnen van fouten, bijvoorbeeld door dubbele productgegevens, wilt voorkomen.

In het CAD-systeem vinden we automatisch de juiste onderdelen en samenstellingen om snel en betrouwbaar een productvariant op maat te maken. Als uit dit proces nieuwe onderdelen of samenstellingen voortkomen, krijgen ze automatisch nieuwe namen en attributen in overeenstemming met de regels. Een nieuwe variant wordt dan opgeslagen in het PDM-systeem.

Lees meer over onze CPQE oplossing:

Advies nodig? Neem contact op.