Vraagstukken

Als PRO.FILE Competence Center kennen wij de actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie. Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.

Een Product Data Backbone is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data.
Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiënter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen met de inzet van de integrale data management oplossing, PRO.FILE, binnen al onze oplossingsrichtingen.

U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze
Oplossingspagina

Digitalisatie

We werken modern en in netwerken – mobiel en altijd online. Maar betekent dit dat we ook echt digitaal werken?

Kijk ons webinar over dit onderwerp terug

Digitalisering, het internet der dingen en Industrie 4.0 veranderen de industrie en de industriële productie. Het ontwikkelen van technische producten wordt door de voortschrijdende digitalisering steeds complexer. Disciplines als mechanica, elektrotechniek en softwareontwikkeling zijn hierdoor steeds moeilijker te coördineren. Ze zijn allemaal afhankelijk van elkaar en moeten daarom gedurende de hele levenscyclus als samenhangend geheel worden beschouwd.

Wij helpen u de digitale toekomst van uw productdata te bepalen
Product- and Document Lifecycle Management is hierbij niet meer weg te denken. Het vormt samen met de productdata het fundament voor digitale processen. De Product Data Backbone vormt zo de ruggengraat voor alle digitale informatie die relevant is voor een product. Zonder deze ruggengraat is een naadloze digitalisering niet mogelijk.

We werken met teams aan producten en projecten, maar delen we ook dezelfde data?
Zet de volgende stap. Praat met ons over de digitale toekomst van uw productdata!

Meer weten? Kijk ons webinar over dit onderwerp terug
Maak uitgebreid kennis met Team PLM Xpert Neem contact met ons op

PLM Xpert oplossingsrichtingen:

Powered by: