Projecten

PRO.CEED geeft u toegang tot alle documenten en gegevens die bij een project horen.

Projectmanagers moeten hun projecten goed kunnen beheersen, bewaken en documenteren. Dit wordt steeds moeilijker door toenemende complexiteit, strakkere deadlines en de verplichte naleving van wetten en normen. Omdat ze hebben te maken met een stroom van documenten en data binnen een project die vaak heel groot en divers is wordt het een steeds grotere uitdaging om de controle te behouden en technische projecten tot een goed einde te brengen.
PRO.CEED biedt ondersteuning in het beheer van Projecten met geautomatiseerde documentsturing aan technische bedrijven die zijn gespecialiseerd in Engineering-To-Order productie en Plant Engineering. Alle documenten en gegevens uit de verschillende afdelingen bevinden zich op één en dezelfde locatie. U kunt overal en altijd informatie verstrekken over de status van uw projecten en PLM-processen.

Document en e-mail beheer

Met de oplossingen binnen PRO.FILE heeft u moeiteloos de juiste documenten in de juiste versie op het juiste moment

Documenten en E-mails moeten snel beschikbaar zijn voor de communicatie met klanten of leveranciers. Herkent u het probleem dat contracten of correspondentie vaak alleen kunnen worden gevonden met aanzienlijke inspanningen en dat verouderde documenten leiden tot verkeerde beslissingen?
PRO.FILE creëert transparantie en versnelt bedrijfsprocessen

 • Met zoekfuncties, classificatie en visualisatie van documenten zijn documenten eenvoudig te vinden.
 • PRO.FILE draagt zorg voor het ontsluiten van valide documenten in de correcte versie en status.
 • PRO.FILE verwerkt e-mails uit de persoonlijke e-mail inbox en koppelt deze aan (klant) projecten bereikbaar en inzichtelijk voor de gehele organisatie.
  Met de oplossingen binnen PRO.FILE heeft u moeiteloos de juiste documenten in de juiste versie op het juiste moment.

Taxonomy – sleep en link e-mail in PRO.FILE
PRO.FILE Taxonomie zorgt ervoor dat documenten snel kunnen worden opgevraagd op basis van gemeenschappelijke kenmerken. Deze innovatieve technologie zorgt voor de automatische classificatie van e-mails en documenten in PRO.FILE. Gebruikers kunnen binnenkomende en uitgaande e-mails direct vanuit de eigen Outlook-inbox toekennen aan PRO.FILE. De e-mails worden automatisch geclassificeerd en ingedeeld in de juiste klant of project map.

Voordelen:

 • Niet meer handmatig in hoeven vullen van kenmerk velden
 • Alle verplichte velden zijn correct ingevuld en in overeenstemming met het bedrijfsbeleid
 • Het systeem kan worden georganiseerd om e-mails op te slaan in de map PRO.FILE favorieten
 • Het vermindert de belasting van Outlook inbox
 • Iedereen kan gebruik maken van slepen en neerzetten om documenten op te slaan zonder een leercurve.
 • Eenvoudig te configureren: De toewijzing van project nummer, klantnummer, documenttype en andere kenmerken kan worden gedaan in de beheerconsole. Er is geen programmering nodig.

Check-in en Check-out
De ‘Check-in’ en ‘Check-out’ functionaliteiten verzekeren dat CAD-modellen en documenten niet gelijktijdig door meerdere personen worden gewijzigd.

 • Problemen die ontstaan doordat wijzigingen worden overschreven door medewerkers die tegelijkertijd aan hetzelfde bestand werken komen niet meer voor.
 • Wijzigingen in een document of een CAD-model worden opgenomen in een change-log zodat er inzage is in wat de wijziging is en wanneer en door wie de wijziging is doorgevoerd.

Uw voordelen: volledig inzicht in wijzigingen, bereiken van de hoogste kwaliteit en snelle doorlooptijden door het vermijden van onnodige wijzigingen

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by:
Advies nodig? Neem contact op