Levenscyclus

PRO.FILE Product Lifecycle Management; PLM processen beheersen en automatiseren

Het succes van uw onderneming wordt grotendeels bepaald door de bijdrage die projecten en processen leveren aan de winstgevendheid van het bedrijf.
PRO.FILE is de no-nonsense oplossing voor het Product Lifecycle Management (PLM) proces voor industriële organisaties en biedt een bedrijfsbrede oplossing voor het beheer van productdata over de hele levenscyslus van het product (van ontwerp tot end-of-life). PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem dat al uw ontwerp- en productgegevens indeelt op basis van uw eigen productstructuur en waarbinnen u zelf regelt op welke manier u uw documenten beheert en beheerst. De basisonderdelen zijn een elektronische vault/ database voor het opslaan van alle product data, productstructuren en stuklijsten en engineeringsdata (CAD). De toegang tot de data in het verloopt via een Grafische User Interface (GUI) en wordt beveiligd en gecontroleerd via gebruikersrechten. Door middel van het toekennen van digitale lifecycles/workflows wordt de status van de data vastgelegd en wordt per document bepaald wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld of het toegestaan is om een revisie te maken of een wijziging in de data uit te voeren. Omdat alle informatie in een database wordt opgeslagen is het terugvinden van data en hergebruik van onderdelen steeds vaker en doeltreffender toe te passen.

Wereldwijd Samenwerken

PRO.FILE ETOR maakt het mogelijk dat uw medewerkers van uw engineerings- en productielocaties over de hele wereld effectief samenwerken, onafhankelijk van tijd en afstand.

In een globaliserende economie is de kans groot dat u met engineerings- en productielocaties over de hele wereld werkt, MultiSite samenwerking. Toegang tot zakelijke documenten en productgegevens is ook van buiten het kantoor noodzakelijk, bijvoorbeeld op zakenreis of bij thuiswerken. Teams werken in verschillende plaatsen of tijdzones, maar er moet gecommuniceerd worden alsof ze op dezelfde locatie zijn en toeleveranciers en derden dienen toegang te hebben tot een project en een beperkte set data.

Met PRO.FILE ETOR (Enterprise Transactional Oriented Architecture) hebben uw locaties snelle en gemakkelijke toegang tot dezelfde gegevens. Ongeacht of uw team werkt in Oost-Europa, de Verenigde Staten, Azië of Latijns-Amerika. Het is mogelijk om data te managen op verschillende geografische locaties, waarbij actuele en laatste versies van uw data beschikbaar zijn op iedere locatie. PRO.FILE ETOR maakt het mogelijk dat uw medewerkers effectief samenwerken, geen onderbrekingen of vertraging ervaren en communiceren op basis van een gemeenschappelijke data base, onafhankelijk van tijd en afstand.

De PRO.FILE Webclient is een standaard onderdeel van PRO.FLE en biedt online toegang tot alle gegevens en documenten die zijn opgeslagen in PRO.FILE. Met de Webclient kunnen gebruikers zonder lokale installatie van software werken met de vertrouwde PRO.FILE user interface. Het is mogelijk om op elke locatie waar internet beschikbaar is (product)data en documenten te bekijken of te werken met stuklijsten en specifieke taken af te handelen.

PRO.FILE ETOR en Webclient staan voor efficiënte samenwerking en besluitvorming vanaf elke locatie wat leidt tot lagere kosten.

De meerwaarde van PRO.FILE:

 • De toegang tot opgeslagen gegevens is zonder wachttijden beschikbaar op alle locaties in de wereld.
 • Teams die op verschillende locaties werken, maken gebruik van een gemeenschappelijk platform om betrouwbaar data te delen.
 • PRO.FILE Check-in en Check-out en locking mechanisme voorkomt conflicten en biedt betrouwbare Concurrent engineering technologie in combinatie met (3D) CAD.
 • PRO.FILE ETOR is de oplossing voor gerepliceerde data en Multisite data management.
 • PRO.FILE gebruikers kunnen op verschillende locaties aan dezelfde data werken en samenwerken.
 • Wijzigingen in het ontwerp leiden niet meer tot conflicten met andere aanpassingen door andere medewerkers.
 • De PRO.FILE WebClient biedt toegang tot alle gegevens en documenten zonder lokaal software te hebben geïnstalleerd.
 • Met de visualisatie van PRO.FILE, hebben gebruikers op hetzelfde moment op iedere locatie zoek, lees en mogelijkheden tot wijzigen en goedkeuren.
 • Derden kunnen met beperkte autorisatie toegang verkrijgen.

Resultaten:

 • Concurrent engineering verkort de ontwikkeltijd.
 • Efficiënte samenwerking en standaardisatie verlaagt kosten.
 • Sneller beslissen, gebaseerd op basis van harde actuele feiten.
 • Op ieder moment en overal up to date.

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by: