Levenscyclus

PRO.FILE Product Lifecycle Management; PLM processen beheersen en automatiseren

Het succes van uw onderneming wordt grotendeels bepaald door de bijdrage die projecten en processen leveren aan de winstgevendheid van het bedrijf.
PRO.FILE is de no-nonsense oplossing voor het Product Lifecycle Management (PLM) proces voor industriële organisaties en biedt een bedrijfsbrede oplossing voor het beheer van productdata over de hele levenscyslus van het product (van ontwerp tot end-of-life). PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem dat al uw ontwerp- en productgegevens indeelt op basis van uw eigen productstructuur en waarbinnen u zelf regelt op welke manier u uw documenten beheert en beheerst. De basisonderdelen zijn een elektronische vault/ database voor het opslaan van alle product data, productstructuren en stuklijsten en engineeringsdata (CAD). De toegang tot de data in het verloopt via een Grafische User Interface (GUI) en wordt beveiligd en gecontroleerd via gebruikersrechten. Door middel van het toekennen van digitale lifecycles/workflows wordt de status van de data vastgelegd en wordt per document bepaald wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld of het toegestaan is om een revisie te maken of een wijziging in de data uit te voeren. Omdat alle informatie in een database wordt opgeslagen is het terugvinden van data en hergebruik van onderdelen steeds vaker en doeltreffender toe te passen.

De BOM Compare Module van PRO.FILE: verschillen tussen de stuklijsten in één oogopslag vergelijken.

webreports-bom-compare-vergroting

Uniforme stuklijsten zijn een absolute vereiste voor een foutloze productie. Om dubbele gegevens uit te sluiten, moeten stuklijsten in het ERP-systeem dezelfde structuur hebben als die in de CAD/PDM-omgeving. Dit wordt gewaarborgd door de gegevens in beide IT-systemen automatisch te synchroniseren. De PDM-software stuurt de stuklijsten in het CAD/PDM-systeem automatisch naar het ERP-systeem. Ook wanneer de stuklijsten in verschillende vormen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld als constructie-, enkelniveau- of totaalstuklijsten, kan PRO.FILE ze automatisch vergelijken door middel van de BOM Compare Module. Zo is PRO.FILE het centrale platform voor de uitwisseling van gegevens tussen engineering, inkoop, productie, service en verkoop.

Powered by:
Advies nodig? Neem contact op