Levenscyclus

PRO.FILE Product Lifecycle Management; PLM processen beheersen en automatiseren

Het succes van uw onderneming wordt grotendeels bepaald door de bijdrage die projecten en processen leveren aan de winstgevendheid van het bedrijf.
PRO.FILE is de no-nonsense oplossing voor het Product Lifecycle Management (PLM) proces voor industriële organisaties en biedt een bedrijfsbrede oplossing voor het beheer van productdata over de hele levenscyslus van het product (van ontwerp tot end-of-life). PDM, PLM, DMStec en archiveren in één systeem dat al uw ontwerp- en productgegevens indeelt op basis van uw eigen productstructuur en waarbinnen u zelf regelt op welke manier u uw documenten beheert en beheerst. De basisonderdelen zijn een elektronische vault/ database voor het opslaan van alle product data, productstructuren en stuklijsten en engineeringsdata (CAD). De toegang tot de data in het verloopt via een Grafische User Interface (GUI) en wordt beveiligd en gecontroleerd via gebruikersrechten. Door middel van het toekennen van digitale lifecycles/workflows wordt de status van de data vastgelegd en wordt per document bepaald wat de mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld of het toegestaan is om een revisie te maken of een wijziging in de data uit te voeren. Omdat alle informatie in een database wordt opgeslagen is het terugvinden van data en hergebruik van onderdelen steeds vaker en doeltreffender toe te passen.

Beschikbaarheid en Visualisatie

De intelligente serverinfrastructuur van PRO.FILE zorgt voor een hoge beschikbaarheid en visualisatie van gegevens.

Beschikbaarheid:
U kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens niet verloren gaan als gevolg van (IT-) systeem storingen.
PRO.FILE is dè PDM / PLM en DMS-oplossing dat uw gegevens immuun voor onderbrekingen of storingen zal maken. De combinatie van PRO.FILE en Microsoft SQL is het perfecte platform om beschikbaarheid van gegevens en documenten naar een hoger niveau te tillen.
Visualisatie:
Een PRO.FILE user kan hetzelfde document vanaf elke locatie op elk moment bekijken en m.b.v. redlining en markups wijzigingen aanpassing voorstellen. Modellen en tekeningen kunnen worden ontsloten voor alle gebruikers in de organisatie en met
de PRO.FILE view functionaliteit heeft de user een standaard geïntegreerde oplossing.
Beslissingen kunnen snel worden genomen op basis van actueel visueel inzicht op de eigen werkplek.
Met de inzet van PRO.FILE ETOR zijn gegevens en documenten overal beschikbaar, op welke locatie dan ook.

Bedrijven staan steeds meer voor uitdagingen zoals:

  • Zelfs een paar minuten storing binnen het IT-systeem van een engineeringafdeling kan leiden tot vertragingen met ernstige gevolgen.
  • Het verlies van ontwerpgegevens behoort tot de meest kritische problemen voor een hightech bedrijf.
  • Uitval op een locatie mag geen invloed hebben op het functioneren van de andere locaties.

De meerwaarde van PRO.FILE:

  • Met Microsoft SQL Server, heeft PRO.FILE een uitstekend platform voor hoge beschikbaarheid in PLM.
  • PROCAD ontwikkelt concepten voor de veilige en robuuste werking van PLM-installaties.
  • PRO.FILE ETOR bied replicatie van gegevens met de hoogste prestaties voor de installaties van PLM op verschillende locaties.

Resultaten:

  • Beperkt uitval risico
  • Hoge transparantie
  • Versnelde toegang tot gegevens

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by:
Advies nodig? Neem contact op