Stork Thermeq live met PRO.FILE

16/07/2019
  • Gebruikers Nieuws
  • Product Nieuws
  • Knowledge
  • In de Magazines
  • LinkedIn

Stork Thermeq live met PRO.FILE

img-20190709-wa0002

Stork Thermeq - A Fluor Company, gevestigd in Hengelo, heeft PRO.FILE geïmplementeerd als PDM/ PLM systeem. Na een grondig onderzoek heeft de meerwaarde van PRO.FILE de doorslag gegeven en is Stork Thermeq overgestapt van hun huidig PLM systeem naar PRO.FILE. Stork Thermeq is een van de bedrijven van Stork. Het bedrijf ontwikkelt en produceert deaerators, burners en boiler pressure parts.

Stork Thermeq had een helder doel voor ogen; dezelfde data en documenten voor iedereen. Medewerkers van verschillende afdelingen en met verschillende functies moeten allemaal met één waarheid werken.
Inmiddels is PRO.FILE, als Product Data Backbone, de verbindende schakel tussen Engineering, Projectmanagement, Inkoop en Services binnen Stork Thermeq.
Lees meer over PRO.FILE bij Stork Thermeq

PLM Xpert is er trots op dat wij Stork Thermeq hebben mogen begeleiden tijdens het implementatietraject van PRO.FILE. De livegang is uiteraard gevierd met taart!

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact