Energie- en nutsbedrijven, procesindustrie en vervoer Deze PRO.FILE gebruikers gingen u voor

“EnBW, SCA, Nedtrain R&O, Vattenfall, Bremenports, EKZ, Taprogge, Northern Power Systems, EMDE industry, IVG Carverns, Lisega, EWZ (Energie Werke Zürich), AVU”

E-ON Ruhrgas AG

Het verzorgingsysteem van E-ON Ruhrgas AG, Essen, bestaat uit leidingen met een lengte van meer dan 11.000 kilometer, 12 ondergrondse opslagfaciliteiten en 26 compressorstations.

Het project in trefwoorden
• Document Archive
• Beheer van AutoCAD-tekeningen
• Het gehele bedrijf toegang tot alle documenten
• Workflow-gestuurde distributie en weergave van actueel geldende documenten en tekeningen

 

Bremenports

Document management van havenfaciliteiten in Bremen en Bremerhaven

Efficiënte organisatie van informatie-en communicatiestructuren was de taak voor Bremenports in om aan de eisen van de hevige concurrentie eerlijk kunnen ontmoeten. Toegang tot documenten moet worden versneld en de uitwisseling van informatie met de autoriteiten en dienstverleners worden verbeterd. PRO.FILE vormt vandaag het centrale onderdeel van een IT-gebaseerde infrastructuur management oplossing.

Het project in kernwoorden:

• Integratie van documenten in het geografisch informatiesysteem (GIS)• Geïntegreerd document management voor 300 gebruikers

• Consistente vereniging van e-mails en documenten aan projecten

• Consistente processturing via de DMS

Bedrijven, afdelingen en divisies, evenals bestaande kernapplicaties zijn nu gekoppeld. Het gebruik van uniforme document management, workflow en archivering systeem is de kern van een professionele en correcte behandeling van documenten in het onderhoud en aanleg van dokken, sluizen, elektrische apparatuur, alsmede andere gebouwen en landen in de havens van Bremen en Bremerhaven. Documenten van projectgroepen en business afdelingen worden digitaal beheerd en geïmplementeerd. Bouw, mechanische en elektrische plannen van CAD-systemen zijn geïntegreerd in het digitale document management.

"Document management is een belangrijk onderdeel van de IT-infrastructuur van Bremenports. Talloze kopieën leidde er voorheen toe dat er geen duidelijkheid was of een document als origineel en actueel moest worden gezien. In plaats van het verzamelen van informatie per afdeling of discipline specifiek, is vandaag elk document maar een keer centraal beschikbaar, namelijk elektronisch. Dit is dan ook met zekerheid de actuele en juiste versie. "
Dipl.-Ing. Ralf Franz, Bremenports GmbH & Co KG