PRO.FILE Innovation Management. Het versnellen van het proces van idee tot lancering.

  • PRO.FILE Webinar

Versnel uw process van idee tot markintroductie.
Dit webinar gaat in op praktische toepassing binnen PRO.FILE/PROCEED passend bij de twee methodieken uit de literatuur: Stage Gate volgens Cooper en het V-Model volgens Systeem Engineering (SE).

Datum
06/11/2020 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Om belangrijke processen met succes te blijven verbeteren, moeten ze worden bewaakt en geanalyseerd.

Versnel uw process van idee tot markintroductie met de inzet van PRO.CEED, de krachtige oplossing voor innovatie-, project- en processmanagement en voor de standaardisatie, automatisering en documentcontrole in bedrijfsbrede PLM-processen en -projecten met het doel van een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie door sneller, minder foutgevoelig en vereenvoudigde processen.

  • PRO.CEED biedt ondersteuning met geautomatiseerde documentsturing. Alle documenten en gegevens uit de verschillende afdelingen bevinden zich op één en dezelfde locatie.
  • PRO.CEED beheerst en documenteert de uitvoering van projecten en processen.
  • Met de flexibele dashboards en rapporten van PRO.CEED beschikt u over de juiste instrumenten hiervoor. U hebt op elk moment inzicht in de voortgang van uw processen en stelt eenvoudig vast of er problemen zijn.

Meld u aan via het onderstaande aanmeldformulier voor de online kennisoverdracht door de PLM Xperts.
Wij verheugen ons op uw deelname.

remote - vanachter uw eigen computer

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijvingsformulier

Hoe heeft ons event u bereikt?

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van Perspectix bij haar klanten. Met meer dan 10.000 gebruikers behoort Perspectix tot één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van 3D-configuratoren.

Contact