PLM ToGo @ DEMACO tijdens de PRO.FILE Impuls Tour 2019

Dit evenement is verlopen.
  • PLM ToGo

Tijdens de PRO.FILE Impuls Tour 2019 maken we op maandag 20 mei een PLM ToGo Truck Stop bij DEMACO te Noord Scharwoude.
Wij nodigen directieleden, managers en professionals van harte uit in de PROFILE Impuls Truck om deel te nemen en een strategie te vormen ten aanzien van digitalisering en Product Lifecycle Management op basis van live demonstraties en de invoering- en gebruikerservaring van DEMACO.
Ervaar waarom een integraal PLM-systeem het belangrijke onderscheid maakt.

Locatie
DEMACO
Datum
20/05/2019 13:00 - 17:00
Tijd
13:00 PM - 17:00 PM
Adres
Oester 2| 1723 HW | Noord-Scharwoude

Wat zijn uw vragen mbt een PLM systeem?

Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten in zo'n systeem beheren? Hoe zit met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat dan? Hoe pak je zo iets aan?
Onze PLM ToGo levert u waardevolle informatie tijdens uw oriëntatietraject. Ervaar in de praktijk hoe het gastbedrijf de stap naar PRO.FILE al heeft genomen en succesvol doelen realiseert. Op 20 mei 2019 zijn we te gast bij DEMACO te Noord Scharwoude.

Met dit bedrijfsbezoek bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op uw vragen te krijgen over de specifieke eisen aan een PLM systeem, de selectie van het passende systeem en de inmiddels opgedane ervaringen bij de invoering en het gebruik.

Demaco is de vooraanstaande kennis gedreven cryogeen infrastructuur partner voor de industriële gas bedrijven, wetenschappelijke instituten en EP&C contractors wereldwijd. De cryogene specialisten, Cryogeniuses, adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, produceren, testen en installeren klant specifieke vacuüm geïsoleerde oplossingen binnen het werkveld van Demaco; cryogenie. Cryogene techniek. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen (-160 graden celsius en lager) waarbij vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. En dat gaat hand in hand met hoogvacuüm. Want cryogene techniek vraagt nou eenmaal om extreme isolatie en hoogvacuümtechniek maakt dat mogelijk.

U krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe DEMACO profiteert van PLM.
In een wereld met complexe producten en systemen, turnkeyprojecten en een altijd-weer-net-iets-andere klantvraag is een stevig IT-fundament onontbeerlijk. Een paar jaar geleden heeft DEMACO het hele serverpark vernieuwd, alle werkstations
geüpgraded en het CAD-systeem voor 2D- en 3D-tekeningen (Solid Edge) geïntegreerd met het PLM-platform, PRO.FILE. Aanvankelijk gebruikte DEMACO PRO.FILE alleen voor het beheer van 3D-modellen en 2D-productietekeningen; een engineering-feestje. Maar door ook het documentenbeheer erin te brengen, is PRO.FILE gaandeweg de lijm tussen alle disciplines geworden: medewerkers van Verkoop tot en met Service werken er nu mee.

Meld u meteen aan met het formulier hieronder.
Deelname is kosteloos.
PLM ToGo@DEMACO
Oester 2
1723 HW Noord-Scharwoude

Maandag 20 mei 2019
Tijd: 13:00-17:00 uur

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact