Hoog gewaardeerde kennissessie 'Synergie door integratie'

05/06/2020
  • knowledge
  • bedrijfs nieuws

Vincent Veenman van Ridder Data Systems presenteerde 4 juni jl. samen met Hugo Botter van partner PLM Xpert de webinar '๐—ฆ๐˜†๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ'. Er is veel te winnen op het vlak van samenwerking in het voortraject en de logistiek/verkoop. Tijdens dit webinar gingen zij in op een aantal meer en minder bekende uitdagingen waar een krachtige combinatie/integratie ERP met PLM een oplossing brengt.

webinar-synergie-door-integratie-plmxpert-ridder

Er gaan de nodig fabels rond als het gaat om het verbinden van de engineering- met de logistieke wereld. Jammer, want juist daar is veel te winnen in efficiรซntie (doorlooptijd), kostenbesparing en betrouwbaarheid! Tijd voor een heldere uiteenzetting, bijvoorbeeld; Wat is het verschil tussen een koppeling en integratie? Welk systeem is leidend; ERP of PLM? Wat zijn de do's and don'ts? Voldoet "een stuklijst over de muur" of is er voor synergie meer nodig? Vincent Veenman van Ridder Data Systems BV en Hugo Botter van PLM Xpert springen in deze materie en geven u handvatten voor de eigen organisatie en IT. Christiaan Huizer van Paradigm technology services deelt tijdens het webinar ervaringen uit de praktijk.

Heeft u dit webinar gemist?
Vul het onderstaande aanvraagformulier in voor de informatie van uw keuze.

Aanvraagformulier informatie Perspectix Sales-/Productconfigurator

Contact informatie

Welke content wilt u raadplegen?

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.