PLM over de volle breedte bij Bakon Food Equipment

15/02/2022
  • Gebruikers Nieuws
  • Bedrijfsnieuws
  • In De Magazines
  • LinkedIn

Op naar meer zicht op productdata, tot ver buiten de tekenkamer

De ambitie om te groeien vraagt om een goede basis.
Ook als het gaat om product lifecycle management (PLM), zo weten ze bij het Zeeuwse Bakon Food Equipment. De machinebouwer voor de banketsector koos voor PRO.FILE, liet het pakket integreren door PLM Xpert en ging tegelijkertijd ook voor een nieuw ERP-systeem. Het resultaat: een geheel vernieuwd IT-landschap, verdeeld over de volle breedte van de organisatie. ‘We zijn eigenlijk een nieuw bedrijf geworden.’ aldus Kees Deurloo, Manager Mechanical Engineering.
( Bron: Link Magazine -1 2022 door Jan Broeks )

Alle speerpunten komen samen in PRO.FILE
‘Daarin was single-source-opslag een speerpunt’, vertelt Deurloo. ‘En zo ook de product backbone, waarin alle documenten in één beheersysteem moesten samenkomen. Ook moest het pakket de beoogde stap naar cto ondersteunen en goed integreren met onze andere pakketten, zoals Eplan (CAE-software, red.) en SolidWorks (CAD-systeem, red.). En maatwerk? Dat liever niet. We zochten naar een standaard oplossing, die goed configureerbaar is.’
Alle genoemde speerpunten komen volgens Deurloo samen in PRO.FILE, dat bovendien een bidirectionele koppeling heeft met het nieuwe ERP-systeem.

Lees het volledige artikel:

Bron: Link Magazine-1 2022

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE