Krohne Oil & Gas Live met PRO.FILE

08/07/2022
  • Gebruikers Nieuws
  • LinkedIn
  • Knowledge

Het project team Krohne Oil & Gas en PLM Xpert pakt door !

Volgens goed gebruik bij PLM Xpert wordt ook bij Krohne Oil & Gas het succes van live-gang gevierd met een taart.

Vrijdag 24 juni was het zover. Met een gigantische taart voor 60+ personen werd de eerst live gang gevierd van PRO.FILE bij Krohne Oil & Gas in vestiging Breda.

Er is in de afgelopen maanden door het project team van Krohne en PLM Xpert hard gewerkt en uitgebreid getest en het team pakt door.
Nu is PDM voor engineering met AutoCAD, Inventor en Plant3D live gegaan. Verder is Document Beheer(DMS) en Document Control klaar voor een eerste project. Dit eerste project heeft zich al aangediend en zal binnenkort van start gaan.
Vervolgens zullen er nog een aantal scrums volgen voor o.a. de integratie met MS Projects en geautomatiseerde document ontvangst door inzet van QR code en de PRO.FILE cloud collaboratie omgeving PROOM.

PLM Xpert consultant Edwin Branbergen snijdt samen met het team van Krohne Oil & Gas de ‘PLM Xpert livegang-taart’ aan.
Het team van PLM Xpert wenst Krohne Oil & Gas mooi rendement van PRO.FILE en succes met de verdere uitrol en de realisatie van bedrijfsdoelen.

Krohne Oil & Gas Van bron tot raffinaderij
Krohne Oil & Gas biedt meetoplossingen voor procesmeetapplicaties van klanten over de hele wereld. Krohne is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van oplossingen in industrieel procesinstrumentatie. Krohne biedt ondersteunende producten en diensten voor de one-stop-shopping en in sectoren zo wijdverbreid als olie & gas, water en afvalwater, chemische en petrochemische, food & beverage, energie, mineralen & mijnbouw en de marine.

Inhoudelijk over PRO.FILE:

Meer informatie over PRO.FILE ?

Maak uitgebreid kennis op de PRO.FILE PLM website

PRO.FILE is dé PDM-/DMS-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product (PLM)

Meer over PRO.FILE