Doesburg Components over de samenwerking met PLM Xpert bij 'How it's done' van RTL-Z

01/02/2023
  • Gebruikers Nieuws
  • In De Magazines

Doesburg Components over de samenwerking met PLM Xpert bij 'How it's done' van RTL-Z

Met een indrukwekkend geautomatiseerd en gerobotiseerd machine park worden voor alle grote truck merken mechanisch gietwerk delen bewerkt tot pasklare truckonderdelen.

Gaaf om te zien hoe dit bedrijf groeit en bloeit. Zo worden er op dit moment een aantal nieuwe CNC bewerkingsmachines en een assemblage lijn opgestart in een nieuwe productiehal voor grote MTU motoren die o.a. in jachten worden ingezet. Ook de AGV doet zijn intrede om efficiƫnt materiaal stromen te organiseren.

Mooi dat we met PRO.FILE een bescheiden bijdrage mogen leveren in de digitalisatie van Doesburg Components. Met PRO.FILE heeft deze klant grip op de status en versies van alle product gerelateerde data, waaronder CAD modellen en tekeningen en het doorvoeren van wijzigingen die volgens strenge #automotive standaarden moeten worden beheerd!

Heeft u de uitzending van het TV programma 'How it's done' van RTL Z - waarbij PLM Xpert te gast is bij Doesburg Components - gemist? Graag delen we dit item met u hieronder.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact