Xpertise

PLM Xpert is dé specialist in Product- and Document Lifecycle Management voor de Maakindustrie
Als PRO.FILE Competence Center zijn wij op het gebied van datamanagement de betrokken en ervaren partner voor bedrijven binnen de Maakindustrie in de Benelux . Vanuit ons kantoor in Bergambacht helpen wij, met ons gedreven Xpertiseteam, bedrijven om de kwaliteit, efficiëncy en digitalisatie in productontwikkeling en productie te verhogen door middel van de inzet van PRO.FILE PLM van PROCAD.

PROCAD

De oplossingen van PROCAD ondersteunen de digitalisering van processen voor productontwikkeling en productbeheer in technische bedrijven.

procad_logo_rgb_72dpi_online_digital

PROCAD GmbH & Co. KG ontwikkelt softwareplatforms op het gebied van Product- and Document Lifecycle Management voor de digitalisering van het MKB in de Maakindustrie.
Het hoofdkantoor bevindt zich in Karlsruhe. Daarnaast beschikt PROCAD in Duitsland over vier nevenvestigingen. Internationaal vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Zwitserland en hebben we PRO.FILE Competence Centers in de Benelux, Italië en Oostenrijk. PROCAD is vanaf 1985 actief en heeft 130 medewerkers. Al meer dan 600 technische bedrijven vertrouwen op PROCAD-producten voor PDM, PLM en DMS.
De oplossingen van PROCAD ondersteunen de digitalisering van processen voor productontwikkeling en productbeheer in technische bedrijven. De missie van PROCAD is het realiseren van effectieve digitaliseringsstrategieën met de configureerbare producten PRO.FILE, PRO.CEED en PROOM en met behulp van een voor het MKB geschikte implementatiemethode.

  • Al meer dan 30 jaar optimaliseert PROCAD met veel overgave en enthousiasme processen en workflows.
  • Vijf bedrijfslocaties in Duitsland en zijn daarnaast internationaal vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, de Benelux, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.
  • PRO.FILE Competence Centers
    Benelux: PLM Xpert
    Italië: FINCAD, CADTEC, SOFTRUNNERS
    Oostenrijk: trisoft

Meer weten?
Maak uitgebreid kennis met PROCAD op de PRO.FILE product website:

Meer info

Powered by:
PLM/PDM voor uw specifieke situatie? Maak gebruik van onze Xpertise