Speedmaxx CPQ

Voor wie is ons product bedoeld? Wat biedt onze configurator?

Onze oplossing is Speedmaxx. U kunt aan de naam van onze oplossing al zien dat snelheid een centrale voordeelbelofte voor uw productconfiguratie is. Daarom kunnen met Speedmaxx de processen voor het beheren van varianten met een factor 5 tot 20 worden versneld. Veilig en stabiel.

U kunt de software gebruiken in de hele waardeketen van uw bedrijf. Van orderacquisitie tot orderverwerking:

  • Uw marketing kan eenvoudig varianten op het WEB adverteren, beter dan met catalogi
  • Uw verkoopafdeling kan varianten sneller verkopen - en meer aanbiedingen plaatsen
  • Uw engineering kan sneller varianten ontwerpen, zowel standaarden als specials

Uniek zijn de consistentie van de oplossing, de brancheonafhankelijkheid van de technologie en het auteurssysteem voor zelfonderhoud van de software.
Dankzij Speedmaxx werken onze klanten foutloos. Ze kunnen automatisch op maat gemaakte producten en hun productvarianten aanbieden en produceren - zelfs voor "batch size one".

CPQ - Configure Price Quote

De software voor het configureren van complexe producten

cpq

De CPQ-software Speedmaxx (Configure - Price - Quote) ondersteunt uw verkoopteam bij het opstellen van offertes. Met de CPQ-oplossing van Acated, powered by PROCAD, kunnen zowel uw verkoopmedewerkers als uw klanten door het gehele offertetraject worden geleid en binnen de kortst mogelijke tijd een offerte ontvangen. Van de product configuratie (Configureren) via de prijsstelling of prijsberekening (Price) tot aan het afgewerkte offertedocument (Quote) in uw eigen bedrijfslay-out.

Eenvoudige integratie
De product configurator Speedmaxx is in staat om alle gegevens voor het gehele bedrijfsproces van orderverwerking, in de zin van "Engineering Automation" te genereren.

Speedmaxx wordt geïntegreerd in uw bestaande IT-landschap en vormt de schakel tussen uw bestaande systemen.

Een voordeel van Speedmaxx is dat er geen dubbele datarecords worden aangemaakt, omdat we de bestaande data benaderen, configureren en retourneren zonder een systeemonderbreking. Dit zorgt voor consistentie en maximale verbetering van uw bedrijfsprocessen - foutloos en valide.

Lees meer over onze CPQ oplossing:

Advies nodig? Neem contact op.