Perspectix CPQ

Maak uw sales processen efficiënter door het digitaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

P'X Industry Solution omvat projectgerichte functionaliteiten en krachtige configuratietechnologie voor het beheer van complexe verkoop- en oplossingsontwerp activiteiten. Met de toonaangevende combinatie van verkoopoptimalisatie en productlevenscyclusbeheer ondersteunt de P'X Sales Configurator tegelijkertijd proces overkoepelend productkennisbeheer en efficiënte verwerking van verkooptaken.

Door de P'X Industry Solution te integreren met toonaangevende CAD-, PDM/PLM-, CRM- en ERP oplossingen kan de hele procesketen van klantvraag tot eindproduct worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Deze digitalisering elimineert dubbel werk, vereenvoudigt het gegevensonderhoud en reduceert zo de verkoopinspanning met meer dan 50%. De sales afdeling kan op deze manier in minder tijd betere aanbiedingen creëren en uw engineers kunnen zich hierdoor weer ongestoord bezighouden met hun kern taken namelijk Research & Development (R&D). Ook nieuwe sales medewerkers met minder technische productkennis zijn in staat om snel een juiste offerte te maken. Hiermee bent u niet alleen efficiënt bezig maar straalt u ook nog eens professionaliteit uit richting uw klanten!

P'X maakt gebruik van internettechnologieën als platform voor projectsamenwerking voor de gehele organisatie, maar ook voor mobiele toepassingen in de buitendienst. P'X heeft interfaces, die compatibel zijn met toekomstige releases, met toonaangevende CAD/PDM/PLM- en ERP-systemen, die ervoor zorgen dat verkoop en engineering efficiënt samenwerken tussen diverse bedrijven en landen.

  • Project management
  • Intuïtieve 3D planning
  • Product configuratie
  • Kosten- & prijsberekening
  • Automatische document generator

Grafische Installatieplanning in 3D

Optimaliseer uw installatieplanning door modularisering.

grafischeinstallatieplanning-in-3d

Modulair ontwerpconcept
Met behulp van modularisering die gebaseerd is op de mogelijkheden van de P'X Product Configurator, kunnen installatieplannen snel worden gemaakt door het interactief plaatsen van intelligente 3D-objecten in de ruimtecontext. De planningsmodules kunnen indien nodig interactief met de Configurator worden aangemaakt of zijn vooraf beschikbaar als herbruikbare modules die in een conceptcatalogus zijn opgeslagen. De modules bevatten verbindingspunten, waardoor de objecten logisch aan elkaar kunnen worden gekoppeld en de aansluitingen voor de juiste bekabeling en leidinginstallatie worden gespecificeerd.

Dankzij het modulaire ontwerpconcept kunnen in P'X al in een vroeg stadium van de planning verschillende ontwerpen worden gemaakt met een hoge mate van precisie en kunnen ze worden vergeleken op het gebied van kosten en baten. Conceptstudies kunnen effectief gecommuniceerd worden tussen verschillende experts en beslissers dankzij de coherente weergave in 3D en ook als een 2D aanzichten.

  • Ruimtelijke modelinstallatie & interferentietesten
  • 3D-installatieplanning
  • Automatische dimensionering
  • Herbruikbare conceptcatalogi

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van Perspectix bij haar klanten. Met meer dan 10.000 gebruikers behoort Perspectix tot één van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van 3D-configuratoren.

Contact
Advies nodig? Neem contact op.