Vraagstukken

PRO.FILE is de oplossing voor actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie.
Het is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data. Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiënter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen dankzij alle oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE.

Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.
U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze oplossingspagina.

Smart Customization

Smart Customization kan niet zonder end-to-end productgegevensbeheer.

De invullingen van ‘Smart Customization’ in de maakindustrie zijn vaak heel divers. Naast de talloze Excels sheets waarin men poogt de bouwstenen van het productportfolio te rationaliseren en standaardiseren om vervolgens (klant)specifieke varianten te generen zijn er uiteraard ook de eilandoplossingen zoals een sales- en/of productconfigurator. Met de PRO.FILE end-to-end Data Backbone worden alle verschillende ICT-eilanden verbonden en gegevens en documenten uit alle afdelingen en systemen (CAD, ERP, PDM/PLM) in één centrale database gebundeld. Hier vloeien productgegevens en documenten in digitale vorm samen en worden ze vervolgens aan elkaar gekoppeld. Het resultaat is een helder inzicht in de totale levenscyclus van een product.
PDM, DMS en PLM in één krachtige oplossing.

Met PRO.FILE geeft u invulling aan ‘smart customization’ die niet alleen zorgt dat u flexibel, effectief en efficiënt kunt inspelen op klantvragen, maar ook dat uw productportfolio kan meegroeien met zowel het bedrijf als de markt zelf. Producten kunnen hierdoor eerder op de markt gezet worden door reductie van de ontwikkeltijd en kosten door slim hergebruik en classificatie.
Meer voordelen:

 • Meer efficiënte engineering uren
 • Reductie specificatiefouten
 • Orderdoorlooptijd van machines verkorten
 • Meer tijd voor productontwikkeling

Dieper ingaan op onze oplossingen:

 • Meer informatie over Archiving/Compliance/Document- en emailbeheer/Hoge beschikbaarheid/ Visualisatie en Wijzigingsbeheer vindt u in: Documentenstroom
 • Meer informatie over CAD Data Beheer/Classificatie en varianten/ERP Integratie/ Mechatronics/Smart Customization vindt u in:
  Product Data
 • Meer informatie over Compliance/Wijzigingsbeheer/Workflow & Process Management vindt u in:
  Processen
 • Meer informatie over Autorisatie & Controle/Document-en emailbeheer/Projectbeheer/PROOM/Wereldwijd samenwerken vindt u in:
  Projecten
  Meer informatie over Product life cycle management vindt u in:
 • Levenscyclus

Meer weten?
Maak uitgebreid kennis met Team PLM Xpert

Neem contact met ons op

Meer oplossingsrichtingen binnen PRO.FILE:

Powered by:
Advies nodig? Neem contact op