Vraagstukken

Als PRO.FILE Competence Center kennen wij de actuele data management vraagstukken binnen de Maakindustrie. Op deze pagina gaan we op de meest actuele vraagstukken in.

Een Product Data Backbone is de onmisbare tool voor uw proces van ETO naar CTO, Smart Customization, Mechatronics en voor het digitaliseren van uw product data.
Onze focus is uw behoefte.

Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? Wij begeleiden u stap voor stap op weg naar efficiƫnter Product Lifecycle Management. Van CAD-datamanagement naar een end-to-end PLM-oplossing. Bij ons bent u in goede handen met de inzet van de integrale data management oplossing, PRO.FILE, binnen al onze oplossingsrichtingen.
U kunt ook direct naar onze oplossingsrichtingen kijken op onze
oplossingspagina

Apps & Mobility

Altijd en overal toegang tot uw productgegevens en documenten.

apps

Apps plaatsen de taak centraal - niet de software

  • Bekijk en bewerk tekeningen in productie op een tablet of groot touchscreen
  • CreĆ«er klantenservice en schade rapporten on-site op de Tablet PC en onderteken ze digitaal
  • Verleen goedkeuringen per smartphone

Ook bij het maken van PRO.FILE-apps hanteren voor wij de beproefde EASY.CON-methode van "configureren in plaats van programmeren" zodat u direct kunt starten.

De volledige infrastructuur zoals de PRO.FX AppServer, de verbinding met het mobility-platform en de voorziening van de app in de stores bestaat al. Apps kunnen eenvoudig met een druk op de knop worden geconfigureerd en gepubliceerd.
De PRO.FX AppServer - uw basis voor PRO.FILE-apps

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over PRO.FILE?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact

PLM Xpert oplossingsrichtingen:

Powered by: