Scheepsbouw, offshore en toelever industrie Deze PRO.FILE gebruikers gingen u voor

“Damen Shipyards Bergum, IHC Systems, IHC Drive & Automation, Palfinger Neddeck, Imtech, Becker Marine Systems, Abeking & Rasmussen, Nordic Yard”

Jachtenbouwer Abeking & Rasmussen bespaart veel geld met snellere factuurverwerking

Bouwer van jachten en schepen, de firma Abeking & Rasmussen AG zet PRO.FILE in gekoppeld met het ERP-systeem ams.erp en de scanoplossing van KOFAX met als doel de factuurafhandeling en doorloop te automatiseren.

Na het invoeren van deze oplossing nam de factuurdoorlooptijd af van gemiddeld 7 naar 2 dagen. Daarmee bespaart de organisatie geld en ontlast de gehele organisatie.

Als gevolg van dit succesvolle project heeft Abeking & Rasmussen besloten om ook alle projectdocumenten en data met PRO.FILE projectmatig te stroomlijnen. Vervolgens is ook de belissing genomen tot het invoeren van PRO.FILE PDM voor de Engineering en Product data.

Damen Shipyard Bergum met PRO.FILE en ERP een integrale projectenoplossing

Damen Shipyards Bergum heeft met PRO.FILE een naadloos geïntegreerde projectoplossing. Mede dankzij de efficiënte interface tussen PRO.FILE en Trimergo ERP. Damen was al een aantal jaren tevreden gebruiker van PRO.FILE en zet PRO.FILE in als Document Control en PDM beheeroplossing voor het stroomlijnen van haar scheepsbouw projecten. Voor de complete afhandeling van deze projecten heeft Damen nadien Trimergo T2 als projecten ERP oplossing ingevoerd. Vervolgens is er door PLM Xpert in samenwerking met Trimergo de integratie gerealiseerd tussen beide systemen.