Automotive Deze PRO.FILE gebruikers gingen u voor

“Orlaco, Bons & Evers, VMI Holland, ESTEPE, Mubea, Victor Reinz, Kuka - LSW, Greif Velox, Hobby, Jost, Westfalia, Allgaier Automotive, IMS:gear”

Toenemende eisen vanuit de automotive doet Bons & Evers besluiten voor PRO.FILE

Bons & Evers behoort tot de marktleiders als het gaat om toelevering van messing persdelen. Voor alle takken van de industrie. Een sterk groeiende tak is de automotive. Toenemende eisen met name vanuit 

de automotive industrie en een veranderende organisatie heeft Bons en Evers na een grondige oriëntatie doen besluiten haar bestaande ATON PDM systeem uit te faseren en te vervangen door PRO.FILE. In de eerste fase heeft Bons & Evers PRO.FILE ingevoerd ter ondersteuning van het beheer van SolidWorks Engineering (CAD) data en het vastleggen en beheren van het volledig constructiedossier. Dit is gedaan op basis van de PRO.FILE Best Practice aanpak, waardoor de invoering slechts 6 weken in beslag heeft genomen. Ook is de bestaande data, tekeningen en documenten uit ATON overgenomen. In de tweede fase gaat Bons & Evers bedrijfsbreed Document Management en Processen 

inzetten om kwaliteit te borgen. Deze stap zal ook een belangrijke bijdrage leveren aan het ondersteunen en borgen van de Duitse automobiel kwaliteitsnorm ISO/TS 16949. Verder heeft Bons & Evers in Duitsland, Frankrijk en Hongarije bedrijven waarvan Siedle in Duitsland al langer PRO.FILE inzet en andere bedrijven zich later zullen aansluiten.

IMS GEAR vertrouwt op PROOM voor data uitwisseling

 

Automotive toeleverancier IMS GEAR vertrouwt op PROOM voor haar data uitwisseling behoefte. IMS GEAR levert aandrijfsystemen voor stoelen, stuurkolommen en elektrisch bedienbare ramen voor automotive bedrijven over de hele wereld. Het bedrijf heeft te maken met grote hoeveelheden data, waardoor data uitwisselen zeer ingewikkeld en tijdrovend is.

Hansjörg Stockburger, General Manager IT, was op zoek naar een oplossing die het mogelijk maakt grote bestanden met collega's, klanten en partners uit te wisselen.

Waar PRO.FILE bij IMS Gear al langer wordt ingezet als PLM en DMS oplossing bewijst PROOM zich als de Cloud gebaseerde oplossing voor communicatie met de buitenwereld. AD bestanden tot Office-documenten - het vermogen om samen te werken met elk type bestand was een must. Gezien de gevoeligheid van de data heeft data security de hoogste prioriteit.

Met PROOM vond hij makkelijk te gebruiken software die eenvoudige uitwisseling van een onbeperkte hoeveelheid gegevens mogelijk maakt, zelfs meerdere gigabytes. Hansjörg Stockburger benadrukt in het bijzonder "PROOM stelt ons in staat om volledig het projectruimtes te isoleren van elkaar. Zo lopen we nooit het risico dat vertrouwelijke klantgegevens worden benaderd door concurrenten of op een andere manier in de verkeerde handen vallen. De intuïtieve interface en de betrouwbaarheid van PROOM hebben niet alleen de eigen medewerkers overtuigd, maar ook haar klanten en partners. PROOM wordt wereldwijd en in alle afdelingen ingezet voor web-based uitwisseling van gegevens. Hansjörg Stockburger is er zeker van dat de operationele en administratieve efficiëntie die met PROOM is behaald zich nu al dubbel en dwars heeft terugbetaald”.