Bouw Deze PRO.FILE gebruikers gingen u voor

“Gouda Refractories , Buva rationele bouwproducten , Itho-daalderop , Grohe, Schmidlin , Holcim, Westfalia”

Pijnloze ISO9001 audit bij BUVA

Toen Lloyd's bij BUVA een her-certificering audit voor het ISO9001 certificaat heeft uitgevoerd, heeft deze audit plaatsgevonden over alle afdelingen en processen. De uitkomst van deze audit is dat BUVA ook de komende drie jaar weer kan beschikken over een ISO9001 certificaat!

Arjan Verheul, Manager Engineering bij BUVA, is als afdelingsverantwoordelijke betrokken bij de audits en zegt daarover "De audit heeft mij persoonlijk beperkt tijd gekost. Voor onze afdeling Product ontwikkeling, waaronder Engineering en Productmanagement vallen, was deze audit eigenlijk een geheel pijnloze sessie. Doordat wij onze ontwerp- en ontwikkelingprocessen en alle daar uit voortkomende data al een aantal jaren met PRO.FILE beheren, wij hebben de kwaliteit en de juistheid van alle productinformatie, zoals 3D CAD modellen, tekeningen en gerelateerde documenten onder controle."

Arjan Verheul vervolgt "Ook de input met betrekking tot producteisen, zoals het programma van eisen en de projectplanning zijn in PRO.FILE vastgelegd. Ontwerp, ontwikkelstappen en wijzigingen zijn als proces vastgelegd en worden geregistreerd. Door extensief gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die PRO.FILE biedt op het vlak van Workflow en versie/revisiebeheer zijn alle beoordeling, verificatie en validatie stappen geborgd. De output die wordt geleverd door de afdelingen voldoet daardoor aan alle eisen.”

Over BUVA

BUVA rationele bouwprodukten is dé producent en leverancier op het gebied van hang-en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en raam- en deurdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast is BUVA vooral een onafhankelijk productontwikkelaar, zo goed mogelijk inspelend op de behoeften van de markt. BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie, innovatie die alom gewaardeerd wordt. De bouwproducten van BUVA zijn in vele woningen en gebouwen terug te vinden.