Werken bij PLM Xpert

In onze groeiende organisatie zijn er regelmatig vacatures voor zowel technische als commerciŽle en/of ondersteunende functies. Daarnaast zijn stagiaires en afstuderenden altijd welkom. Ook als er geen openstaande vacatures worden vermeld, nodigen wij u toch uit om een open sollicitatie te sturen. Zeker als u affiniteit heeft met ons bedrijf en denkt een toegevoegde waarde te kunnen leveren. Er wachten interessante activiteiten op u in een innovatieve, groeiende onderneming met een vlakke hiŽrarchie. We zijn trots op ons uitstekende werkklimaat met kenmerken zoals betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en onderlinge steun en hulp. Naast een aantrekkelijke, op prestaties gebaseerde beloning, ondersteunen wij de persoonlijke ontwikkeling en bieden wij een moderne werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden voor jonge professionals.

Visitekaartje

Wie zijn wij:

PLM Xpert is een gezonde en groeiende onderneming die sinds 1997 actief is met het leveren van software oplossingen voor het beheer van Product Lifecycle Management. PLM Xpert is het PRO.FILE Competence Center voor de BeNeLux. Een modern bedrijf met behulpzame, open-minded collega's. Met ons productportfolio realiseren we in een innovatieve IT-omgeving spannende projecten bij klanten. Klanten zijn bedrijven als itho-daalderop, DeMaCo, Palfinger Neddeck, Bredenoord aggregaten, Hytrans, Palfinger Neddeck, IHC Merwede, Damen Shipyards, Nedtrain R&O, Vekoma rides and manufacturing, Hauzer techno coating.

 Monumentaal kantoor PLM Xpert in Bergambacht (ZH)

 

 

 

 

 

 

 

Foto van ons monumentale kantoor (bj. 1661) in Bergambacht (ZH)

 

 

Wat bieden wij onze medewerkers:

• Werken met programmatuur gebaseerd op de modernste (Microsoft) technologieën

• Directe communicatie lijnen, platte hiërarchieën, geen bureaucratie

• Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden

• Een geweldig team dat sterk met elkaar samenwerkt en stimuleert

• Werken in een authentieke omgeving (monumentaal kantoorpand),

• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, laptop, telefoon en auto van de zaak en prestatiebeloning.

Wilt u werken in een bedrijf dat u uitdagende werkzaamheden biedt en waar uitstekende mogelijkheden worden geboden om uw vaardigheden verder te ontwikkelen en te laten groeien? Maak dan kennis met de PLM Xperts.

Onze actuele vacatures zijn slechts een klik verwijderd. Hieronder zijn de actuele vacatures bij PLM Xpert te vinden: