Over PLM Xpert

PLM Xpert is, als PRO.FILE Competence Center in de Benelux, dť specialist in datamanagement. We helpen bedrijven om de kwaliteit en efficiŽncy in ontwikkeling en productie te verhogen door middel van de inzet van PRO.FILE PLM. Dat doen we vanuit ons kantoor in Bergambacht, met een gedreven en deskundig team van professionals en met 20 jaar ervaring.

demo-meeting

Verbeteren van de kwaliteit van informatie en processen

Naast de kwantitatieve verbeteringen (efficientie, productiviteit) is een belangrijk resultaat van de oplossing die wij leveren het verbeteren van de kwaliteit van informatie en processen. Naast analyse en advies op dit gebied, dragen onze specialisten zorg voor levering, implementatie en ondersteuning van de Data Management programmatuur. Daarbij richten wij ons op drie gebieden:

Stroomlijnen van product data, documentstromen en processen gedurende de gehele levencyclus

Beheersen van communicatie en informatie in projecten, Product Data Management (PDM/PLM) en Product Configuratie.
Dankzij de praktische bedrijfskundige en technische achtergrond van onze medewerkers kan de klant optimaal worden ondersteund bij de inzet van onze systemen, waardoor een maximale rendement wordt behaald. Zij zijn door hun achtergrond en ervaring in staat processen en werkwijzen te optimaliseren.
Om continuïteit te waarborgen wordt er bij de automatisering van onze klanten uitsluitend gebruik gemaakt van PRO.FILE als bewezen oplossing. Programmatuur is met beperkt risico, snel operationeel.

Data wordt kennis - het juiste document op het juiste moment op de juiste plaats

Het optimaal beheren en ontsluiten van informatiestromen is onze focus. Onze oplossingen vormen de invulling van het Product Lifecycle Management (PLM) proces bij onze klanten en zijn veelal geïntegreerd met technische applicaties als CAD en logistieke systemen (ERP/MRP). De klantenkring bestaat uit MKB bedrijven, Multinationals en semi-overheden in de maakindustrie en industriële sector in Nederland en België. PLM Xpert BV is de officiële distributeur en implementatie partner van PRO.FILE PLM voor de Benelux.

Een "track record” dat voor zich spreekt

Wij kunnen sinds 1997 refereren aan een uitgebreid "track record" waarbij veel verschillende projecten succesvol zijn gerealiseerd. Onze klanten zijn daarmee ook onze referenties en zijn al een groot aantal jaren tevreden klant. Tot onze klantenkring behoren bedrijven als Technomed Europe medical accessories, Bons & Evers, Bredenoord, Mokveld Valves, BUVA rationele bouwsystemen, Palfinger Neddeck, IHC Systems, IHC Drive en automation, Damen shipyards, VMI Epe Holland, NedTrain R&O, Itho-Daalderop, CSi industries, IAI industrial systems, DEMACO, Schilt Engineering, J&B grijpers, Exerion group, Marvu foodprocessing equipment, Nijhuis Water Technology, Duiker Combustion Engineers, TBMA, e.a.

PLM XPert - We are your PRO.FILE Competence Center

In al deze projecten hebben we ervaring opgedaan in het optimaliseren van processen en werkmethodieken met behulp van PRO.FILE. Als PRO.FILE Competence Center voor de Benelux passen wij deze ervaringen toe in de atomatisering van andere organisaties die ook een dergelijke werkwijze nastreven.
Het is natuurlijk mogelijk om enkele aspecten te realiseren maar ook om de gehele procesgang verder te vervolmaken.

 

Foto's hieronder

  • In de foto linksonder ziet u ons kantoor in Bergambacht (ZH) gelegen in de driehoek; Gouda, Utrecht, Rotterdam en een prima uitvalbasis naar onze klanten in heel Nederland en Vlaanderen.
  • De foto in het midden en rechts zijn impressies van onze gebruikersdagen die wij 2 jaarlijks organiseren om onze gebruikers te informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de PRO.FILE programmatuur. Tevens een uitstekende mogelijkheid om kennis en ervaring met andere PRO.FILE gebruikers en de PLM Xperts uit te wisselen.