Taxonomy sleep en link e-mail in PRO.FILE

PRO.FILE Taxonomie is een innovatieve technologie voor de automatische classificatie van e-mails en documenten in PRO.FILE. Taxonomie zorgt ervoor dat documenten snel kunnen worden opgevraagd op basis van gemeenschappelijke kenmerken.

E-mail-in-PROFILE

Met PRO.FILE Taxonomie kunnen gebruikers binnenkomende en uitgaande e-mails direct vanuit de eigen Outlook-inbox toekennen aan PRO.FILE. De e-mails worden automatisch geclassificeerd en ingedeeld in de juiste klant of project map.
Voordelen:

  • Niet meer handmatig in hoeven vullen van kenmerk velden
  • Alle verplichte velden zijn correct ingevuld en in overeenstemming met het bedrijfsbeleid
  • Het systeem kan worden georganiseerd om e-mails op te slaan in de map PRO.FILE favorieten
  • Het vermindert de belasting van Outlook inbox

PRO.FILE Taxonomie is intuïtief: Iedereen kan gebruik maken van slepen en neerzetten om documenten op te slaan zonder een leercurve.
PRO.FILE Taxonomie is eenvoudig te configureren: De toewijzing van project nummer, klantnummer, documenttype en andere PRO.FILE kenmerken om een ​​van de Outlook-mappen kan worden gedaan in de beheerconsole. Er is geen programmering nodig.
PRO.FILE Taxonomie is een internet-module: betekent dat je alleen maar een licentie voor een keer nodig hebt. Het stelt echter wel eisen aan PRO.FILE Outlook integratie.

Download PRO.FILE Integration Outlook