Elektronisch archief

PRO.FILE helpt u om gegevens veilig op te slaan en efficiŽnte workflows te bereiken binnen uw bedrijf. Door het opslaan van alle gegevens en documenten in het Elektronisch Archief , kunt u ervoor zorgen dat tekeningen, contracten, brieven, e - mails en andere soorten documenten altijd beschikbaar zijn.

Het Elektronisch Archief is de beveiligde en gecentraliseerde opslag van gegevens, documenten en CAD-modellen binnen een bedrijf.

PRO.FILE biedt daarmee een krachtige basis om, op een transparante wijze, de samenwerking binnen de gehele onderneming te verbeteren en zorgt voor onmiddellijke beschikbaarheid van gegevens.

PRO.FILE is de oplossing voor veilige en betrouwbare archivering. Ongeacht of het gaat om archivering, voor lange termijn, van technische documenten of om archivering van gegevens die nodig zijn voor audit doeleinden of die zijn voorgeschreven door regelgeving en richtlijnen .

PRO.FILE voorziet in ‘cutting- edge -database technologieën’, die staan ​​voor optimale prestaties en een hoge beschikbaarheid van gegevens.