Oplossingen

PRO.FILE is een state-of-the-art IT oplossing voor het beheer van alle project-, product-, ontwerp- en ontwikkelingsdata. PRO.FILE is zeer geschikt voor bedrijven die complexe projecten en/of producten ontwikkelen. PRO.FILE is veelzijdig en schaalbaar en daardoor inzetbaar voor het automatiseren van zowel eenvoudige documentstromen als het bedrijfsbreed beheren van alle data gedurende de gehele levenscyclus.

PRO.FILE biedt een centrale opslag voor alle data en documenten. Zowel technische als commerciële documenten. Gebruikers binnen en buiten de organisatie hebben toegang tot alle geautoriseerde informatie. Daarnaast biedt PRO.FILE uitgekristalliseerde en bewezen functionaliteit, zoals: workflow, digitaal archiveren, kennisbeheer en proces management.
PRO.FILE past eenvoudig in uw bestaande IT omgeving met een naadloze integratie met alle leidende CAD , ERP, CRM, E-mail systemen en Office applicaties. PRO.FILE biedt ondersteuning in de gehele waardeketen. Het resultaat is een grotere transparantie, en efficiënte samenwerking in en om de bedrijfsgrenzen.