3x3 Filosofie

De PRO.FILE 3x3 succes formule : Simple, Secure, Efficient formule. Deze 3x3 formule staat voor de succesvolle filosofie die PRO.FILE al jaren onderscheidend maakt: Simple, Secure en Efficient.

 

Bestaande klanten bevestigen:Volgens dit uitgangspunt is PRO.FILE uniek van toepassing op elk aspect. PRO.FILE kan ook al totaaloplossing gelden voor het beheer van data, documenten, producten, processen en projecten.

3x3 is onze succes formule voor uw business!

1. 3x3 formule vanuit gebruikers perspectief

De voordelen van de 3x3 Formule vanuit gebruikers perspectief:

  • De moderne user-interface is eenvoudig en logisch in gebruik, met als resultaat een hoge gebruikerstevredenheid
  • Efficiënt de werkzaamheden uitvoeren en overzicht over alle documenten, taken en projecten
  • Zekerheid over de status van alle informatie door eenduidige opslag, autorisatie en vastlegging

 

2. 3x3 formule vanuit het beheersoogpunt

De voordelen van de 3x3 formule vanuit het beheersoogpunt:

  • Eenvoudig zelfstandig te beheren en aan te passen dankzij de Management Console
  • Door de modulaire opbouw is de software efficiënt in te zetten en op te bouwen naar actuele behoefte. Gecertificeerde standaard CAD en ERP integraties zijn direct beschikbaar.
  • Service Packs zijn klaar voor gebruik waardoor de software de zekerheid biedt van een continue beschikbaarheid en hoge mate van zekerheid. Aanwijsbaar lage Cost of Ownership.

 

3. 3x3 formule vanuit het punt van invoering

  • Standaard integraties en voorgeconfigureerde software maken de invoering van PRO.FILE eenvoudig
  • Een efficiënte Best-Practice invoering in 8-stappen en de aanpasbaarheid van templates, workflows, formulieren en autorisaties beperken de benodigde tijd voor configuratie
  • Dankzij de betrouwbaarheid van de PRO.FILE Software en met inzet van onze jarenlange ervaring garanderen wij u de zekerheid van een succesvolle implementatie.

 

4. Best Practice

Tijdens de implementatie van PRO.FILE kunt u rekenen op ondersteuning van uw PLM Xpert projectmanager.
Uw projectmanager is uw primaire contactpersoon en consultant voor alle aangelegenheden met betrekking tot uw PRO.FILE implementatie.

Voor PLM Xpert eindigt de service niet met de levering en installatie van de software. De toegewijde PLM Xpert projectmanager ondersteunt u bij het definiëren van en bij de implementatie van uw bedrijfsprocessen en staat voor u klaar bij technische en organisatorische vragen.

PRO.FILE Best Practice Starterpack

Probleem: bedrijven ondervinden problemen met bestandsbeheer in oneindig diepe mappenstructuren, beheersing van wijzigingen en hergebruik CAD structuren en de vraag welke versie van een document naar de klant was gestuurd. Deze bedrijven willen liever vandaag dan morgen starten met het nieuwe Data Management/Product data management systeem, echter zien ze op tegen lange implementaties.

Oplossing: PRO.FILE biedt de oplossing in de vorm van de Best Practice aanpak, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De Best Practice aanpak is gebaseerd op ervaring van PLM Xpert door vele implementaties van PRO.FILE bij diverse bedrijven. De Best Practice aanpak biedt de klant een standaard maar complete inrichting van de PRO.FILE database. De klant is in staat om deze inrichting in een later stadium uit te breiden en af te stemmen op interne eisen. Door een slimme aanpak hoeft dit niet ten koste te gaan van de kwaliteit.

Voordeel: Het grote voordeel van de Best Practice aanpak is de zeer korte implementatie tijd met behoud van alle basis functionaliteiten van PRO.FILE zoals, consistente opslag van bestanden, slim zoeken en snel vinden, project management, classificatie van documenten en producten, autorisatie en hergebruik van artikelen.

5. Support ProSTEP PLM Openness

De Codex of PLM Openness (CPO) is een ProSTEP iViP initiatief met als doel het realiseren van een eenduidige definitie van de toegankelijkheid in PLM systemen onder gebruikers, producenten, en service verlenende bedrijven.

PROCAD's principes met betrekking tot PLM openheid

Als onafhankelijke producent van Product Lifecycle Management (PLM) software en diensten, is PROCAD GmbH & Co KG al meer dan 25 jaar aanbieder van open oplossingen die data en document management integraal met CAD, ERP, CRM, en andere IT-oplossingen laat integreren.