Welgro bv live met PRO.FILE

Gebruikers Nieuws | 04 mei 2018

Op vrijdag 4 mei 2018 maakte Welgro bv de livegang naar PRO.FILE PLM. Bij de bulkwagenbouwer uit Groenlo groeide dankzij de groeiende orderportefeuille ook de behoefte aan een gedegen product data management oplossing. Om betere controle te verkrijgen over de bedrijfsprocessen en om de behoefte aan meer functionaliteit in te kunnen vullen heeft Welgro bv haar 'end-of-life' PDM systeem vervangen voor PRO.FILE. „Bulkwagens bouwen is echt ingewikkeld. Elke tankwagen die we bouwen is op maat gemaakt, rekening houdend met de wensen van de klant en de wetgeving die per land verschilt."

Foto taart live gang Welgro

Welgro fabriceert reeds tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige stoffen. Jaarlijks gaan er zo'n 120 bulkwagens naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Azië worden onze bulkwagens in licentie gebouwd.

Welgro produceert in eigen huis en verzorgt het gehele traject: van het ontwerp op de CAD-afdeling tot en met het spuiten, het aanbrengen van logo’s en de aftersales.
Welgro staat voor maatwerk; specifieke klantenwensen maken elke opdracht uniek. Wensen op het gebied van laadvermogen, loscapaciteit, actieradius en wendbaarheid zijn allemaal aspecten waar Welgro rekening mee houdt. Veel ontwerpen zijn gepatenteerd.

Welgro.jpg

Is vervanging van 'end-of-life PDM', Excel of File Share, een dilemma?

Ook Welgro bv stond voor de uitdagingen van de overstap naar een ander data management systeem zoals:

  • het opschonen bestaande data
  • de data migratie vanuit ProductStream Pro naar PRO.FILE
  • de tijdsinvestering.

Met de know-how van beproefde methodieken met goed resultaat in migratietrajecten van PLM Xpert en het Groenlose pragmatisme van Welgro bv is gehele project succesvol volbracht binnen de gestelde scope en planning.

Meer weten over wat onze know-how over het vervangen van 'end-of-life PDM', Excel of File Share voor u kan betekenen? Bel of mail gerust!

+31 (0 ) 182 - 350 441

info@plmxpert.nl

 

 

 

Deel dit bericht

Nieuws en Agenda overzicht