Vekoma Rides Manufacturing kiest voor één single source of truth met PRO.FILE PLM en Isah ERP

Gebruikers Nieuws | 23 februari 2018

[artikel: LINK Magazine nr. 1 - februari 2018] Achtbaanbouwer Vekoma Rides Manufacturing te Vlodrop loopt als een trein. De vernieuwde IT-infrastructuur, waardoor vooral Engineering en Productie efficiënter (samen)werken, helpt op dat groeispoor te blijven. ‘Met de juiste informatie en data op het juiste moment op de juiste plaats worden data kennis'

Vekoma Rides Manufacturing

Lees het gehele PLM-in-de-praktijkverhaal van Vekoma Rides Manufacturing in LINK Magazine nr 1 februari 2018

Kwaliteit, robuustheid en veiligheid stutten Vekoma’s succes. De gestegen welvaart in diverse landen wakkert de groei nog aan. Eijkelenbergh:

‘Veel attractieparken investeren flink in nieuwe, innovatieve en nog mooiere of spannenderattracties. Vooral in China komen er elk jaarnieuwe parken bij.’ Nieuwe en bestaande parken– waaronder Disney, Universal, de Walibi’s en de Efteling – kloppen steeds vaker in Limburg aan voor specifieke thema’s. Denk aan kekke kolenkarretjes die een mijn in en uit denderen (De Zeven Dwergen). In die custom design-projecten maakt Vekoma het verschil. De hele organisatie is ingericht op het ontwikkelen, fabriceren en installeren van de beste, mooiste en meest innovatieve attracties.

 

 

 

Deel dit bericht

Nieuws en Agenda overzicht