PLM Xpert genomineerd voor de Ridder Awards 2018

Bedrijfs Nieuws | 09 oktober 2018

Ridder Data Systems heeft PLM Xpert genomineerd voor de Ridder Awards voor het #Digitalisatie project bij Hytrans Systems B.V. te Lemmer. Met de invoering van PRO.FILE als product data backbone en de integratie van Ridder iQ heeft PLM Xpert met dank aan Eelco Zeinstra en collega's van Hytrans een omgeving neergezet die de slagkracht sterk heeft vergroot van dit groeiende en bloeiende bedrijf.

nominatie4

De nominatie:

PLM Xpert is dé expert in Data Management. PLM Xpert creëert oplossingen voor stroomlijning in documentstromen, productdata, processen, projecten en lifecycle. PLM Xpert is genomineerd voor de integratie die ontwikkeld is met Hytrans Systems B.V. De PDM integratie die hier tot stand is gebracht tussen PRO.FILE en Ridder iQ is ongekend.

Het digitalisatieproject:

Bij het digitalisatieproject bij Hytrans BV was een diepgaande integratie met het Ridder iQ ERP systeem een vereiste. Hytrans heeft zich weten te redden met handmatige acties tussen engineering en logistiek, echter deze handmatige acties kostten veel tijd en discipline van de medewerkers. Het Vault systeem van de CAD producent kon deze integratie en PLM functionaliteit niet bieden, waar PRO.FILE deze wensen en eisen als standaard en te configureren functionaliteit kon bieden.

Het totaal plaatje gaf in 2016 de doorslag in het voordeel van PRO.FILE. Lees meer.........

Hytrans.png

Lees het artikel over PRO.FILE bij Hytrans in LINK Magazine nr. 2 2018

 PLM XpertCenter en Ridder Data Systems: Partners met een duidelijke PLM visie!

PRO.FILE en Ridder Integratie is synergie

Ridder en PRO.FILE vullen elkaar in de maakindustrie uitstekend aan. In de maakindustrie is het belangrijk dat een ontwikkeling die ontstaat tijdens Engineering goed aansluit op het proces van verdere verwerking en opvolging aan de logistieke kant. Daarnaast wil de Engineer zicht op allerlei gegevens uit logistiek om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Wilt u, net als Hytrans Systems BV, een slag maken in digitalisering? Neem dan contact met ons op. Maak gebruik van onze know-how!

 

 

Deel dit bericht

Nieuws en Agenda overzicht