PLM ToGo @ Hytrans Systems BV

15 mei 2018 | 13.30 PM | LEMMER

Als u overweegt een PDM/ PLM-systeem in te voeren dan heeft u vragen. Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten in zo'n systeem beheren? Hoe zit met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat? Hoe pak je zo iets aan? Dinsdagmiddag 15 mei 2018 bezoeken we met de PLM ToGo onze klant Hytrans Systems B.V. te Lemmer. Daarmee bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op al uw vragen te krijgen. U krijgt een kijkje in de keuken bij een organisatie die operationeel is met PRO.FILE.

Hytrans3

Dinsdagmiddag 15 mei 2018 bezoeken we met de PLM ToGo onze klant Hytrans Systems B.V.

Hytrans Systems B.V. gevestigd in Lemmer ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige watertransportsystemen die wereldwijd worden verkocht. De producten bestaan uit geavanceerde hydraulische, electrische en mechanische systemen. De mobiele HFS-systemen voor het verpompen van zeer grote hoeveelheden (blus)water over grote afstand worden vooral geleverd aan de petrochemische industrie en overheden.

Achtergrond informatie over Hytrans Systems B.V

 

Vervanging van bestaand 'end of life' PDM systeem

Bij Hytrans wordt naar tevredenheid gewerkt met Inventor als 3D CAD systeem voor de ontwikkeling van de systemen en producten. De data werd beheerd met ProductStream Pro, echter dit systeem wordt, door Autodesk, niet meer onderhouden en ontwikkeld . Hytrans is voor de vervanging op zoek gegaan naar een systeem wat minimaal dezelfde functionaliteit zou bieden als het bestaande PDM systeem en doorgroei mogelijkheden biedt om Product- en Document Lifecycle Management (PLM) te realiseren. Daarbij was een diepgaande integratie met het Ridder iQ ERP systeem een vereiste. In PRO.FILE vond Hytrans Systems B.V. de oplossing die deze wensen en eisen als standaard en te configureren functionaliteit kon bieden.

PLM ToGo | Dinsdagmiddag 15 mei 2018 | Hytrans Systems B.V.| Lemmer

Met dit bedrijfsbezoek bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op uw vragen over PLM /PDM te krijgen.

Over de specifieke eisen aan een PLM systeem, de selectie van het passende systeem en de inmiddels opgedane ervaringen bij de invoering en het gebruik. .

PLM ToGo bij Hytrans Systems B.V. Voor wie is dit interessant?

Wij nodigen directieleden, managers en professionals van harte uit om deel te nemen en een strategie te vormen op basis van live demonstraties en de invoering- en gebruikerservaring van Hytrans Systems B.V.

Deelname is kosteloos!

 

Tijd

Onderwerp

13:00 - 13.30

Ontvangst met koffie/ thee

13:30 - 13:40

Welkom bij Hytrans Systems B.V.

13:40 - 14:00

Presentatie met introductie van PRO.FILE en de organisatie daarachter.

14:00 - 15:00

PRO.FILE Live presentatie met een aantal use-cases waarin productdata- en document management wordt gedemonstreerd. Verder hoe een gecontroleerd doorvoeren van een wijzigingsproces in combinatie met CAD engineeringactiviteiten verloopt.

15:00 - 15:30

Koffie pauze

15:30 - 16:15

De inzet van PRO.FILE bij Hytrans Systems B.V. Uitleg over de strategie en aanpak bij de invoering van PRO.FILE bij Hytrans. Welke doelen zijn bereikt met invoering van PRO.FILE.

16:15 - 16:45

Rondleiding door de fabriek en kantoren van Hytrans Systems B.V.

vanaf 16:45

Get-together

Aanmelden


Deel dit bericht

Nieuws en Agenda overzicht