PLM ToGo @ HAVATEC

05 februari 2019 | 13:30 - 17.00 uur | NIEUW-VENNEP

Als u overweegt een PDM / PLM-systeem in te voeren dan heeft u vragen. Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten in zo'n systeem beheren? Hoe zit met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat dan? Hoe pak je zo iets aan? Onze PLM ToGo levert u waardevolle informatie tijdens uw oriŽntatietraject. Ervaar in de praktijk hoe het gastbedrijf de stap naar PRO.FILE al heeft genomen en succesvol doelen realiseert. Met het PLM ToGo bedrijfsbezoek van 5 februari 2019 zijn we te gast bij HAVATEC te Nieuw Vennep.

havatec 2

Dinsdag 5 februari 2019 bezoeken we met de PLM ToGo onze klant HAVATEC te Nieuw-Vennep.

Wat zijn uw vragen mbt een PLM systeem?

Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten in zo'n systeem beheren? Hoe zit met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat dan? Hoe pak je zo iets aan?

Onderwerpen

Met dit bedrijfsbezoek bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op uw vragen te krijgen over de specifieke eisen aan een PLM systeem, de selectie van het passende systeem en de inmiddels opgedane ervaringen bij de invoering en het gebruik.

U krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe HAVATEC profiteert van PLM.

HAVATEC had tijdens het gehele oriëntatie traject richting PLM/PDM het doel helder en duidelijk voor ogen; starten binnen de Engineeringafdeling ten behoeve van het beheer van Solid Edge 3D CAD, stuklijsten en de TPD en koppeling met Ridder ERP. Dankzij die doelgerichtheid is de implementatie van PRO.FILE binnen afzienbare tijd gerealiseerd. Daarnaast heeft PRO.FILE ervoor gezorgd dat Havatec zelf eenvoudig de bestaande data op eigen tempo konden importeren. Het was gelijk het moment om deze data op te schonen. Zo is de eerste stap naar een Digital Twin gezet!

 

Havatec is een (internationale) leverancier van sorteer-, bos- en handling-machines voor de snijbloemen industrie. Havatec levert turn-key snijbloemen projecten gebaseerd op low-, mid- en high-tech concepten. Met deze gradaties in techniek is er voor ieder bedrijf een degelijke oplossing die rendement oplevert. Havatec is gespecialiseerd in mechanische oplossingen gecombineerd met haar eigen softwareontwikkeling. De sorteermethoden zijn gebaseerd op X-ray techniek, kleurencamera’s en infraroodstraling. Bloemen die wereldwijd verwerkt worden op haar concepten zijn: chrysanten, trosrozen, gerbera’s, tulpen, alstroemeria’s, anjers, calla’s, lelies en vele andere.

 

PLM ToGo | Dinsdagmiddag 5 februari 2019 | HAVATEC te Nieuw-Vennep

Wij nodigen directieleden, managers en professionals van harte uit om deel te nemen en een strategie te vormen op basis van live demonstraties en de invoering- en gebruikerservaring van HAVATEC.

Bezoek de PLM ToGo bij HAVATEC en ervaar waarom een integraal PLM-systeem het belangrijke onderscheid maakt. Deelname is kosteloos!

Agenda PLM ToGo bij HAVATEC  |  Dinsdag 05.02.2019 

Kunaweg 1 | 2153 NC NIEUW-VENNEP

Tijd

Onderwerp

13:00 - 13.30

Ontvangst met koffie/ thee

13:30 - 13:40

Welkom

13:40 - 14:00

Presentatie met introductie van PRO.FILE.
Hugo Botter, Directeur PLM Xpert

14:00 - 15:00

PRO.FILE Live presentatie en demonstratie met onder andere het doorvoeren van een wijziging volgens een proces in overeenstemming met kwaliteitseisen.
Edwin Branbergen, Consultant PLM Xpert

15:00 - 15:30

Koffie pauze

15:30 - 16:15

De inzet van PRO.FILE bij HAVATEC

Johan Immink, HAVATEC, vertelt over de selectie en invoering van PLM bij HAVATEC. Hoe zij dat hebben aangepakt en wat zij daarvan hebben geleerd. Verder zal duidelijk worden wat de reden was voor de start met PLM en welke doelen waren gesteld en welke doelen zijn bereikt met de invoering van PRO.FILE.

16:15 - 16:45

Rondleiding door de fabriek en kantoren van HAVATEC

vanaf 16:45

Get-together

Aanmelden


Deel dit bericht

Nieuws en Agenda overzicht