PRO.FILE Case Study: PDM replacement Hytrans Systems

  • PRO.FILE Webinar

Tijdens dit PRO.FILE Case Study webinar leggen we de focus op het traject richting het vervangen van een bestaande PDM/PLM oplossing en hoe Hytrans dat heeft doorlopen en welke doelen inmiddels zijn bereikt.

Locatie
Remote; vanachter uw eigen computer
Datum
07/10/2022 09:00 - 09:45
Duur
45 minuten

Bij Hytrans wordt naar tevredenheid gewerkt met Inventor als 3D CAD systeem voor de ontwikkeling van de systemen en producten. De data werd beheerd met ProductStream Pro, echter dit systeem werd niet meer onderhouden en ontwikkeld door Autodesk. Hytrans is voor de vervanging op zoek gegaan naar een systeem wat minimaal dezelfde functionaliteit zou bieden als het bestaande PDM systeem en doorgroei mogelijkheden biedt om Product- en Document Lifecycle Management (PLM) te realiseren en heeft gekozen voor PRO.FILE.

Hytrans Systems heeft haar kantoor met werkplaats in Lemmer en is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie, verkoop en service van mobiele watertoevoer systemen voor oa. brandbestrijding en verkeerssignalering systemen. De producten bestaan uit geavanceerde hydraulische, electrische en mechanische systemen.

Onderwerpen tijdens dit webinar:

  • Waarom de maakindustrie een centrale bron voor datamanagement nodig heeft
  • Case Study Hytrans: Vervanging van bestaand 'end of life' PDM systeem. Hoe pak je dat aan?
  • Geslaagde datamigratie scheelt veel zoekwerk
  • Hoe u alle kennis binnen uw bedrijf bewaakt, beheerst en benut
  • Samenvatting, vragen en antwoorden

Dit webinar is bedoeld voor beslissers en iedereen betrokken bij verbeteringsprocessen, die de inzet van PDM / PLM als oplossing overwegen.

Meld u gerust aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Inschrijvingsformulier

Contact informatie

Overige deelnemers

Opmerking

AVG

Door de informatie en de diensten op PLMXpert.nl te gebruiken gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden hierin opgenomen.