PLM ToGo @ESTEPE tijdens de PRO.FILE Impuls Tour 2019

Dit evenement is verlopen.
  • PLM ToGo

Tijdens de PRO.FILE Impuls Tour 2019 maken we op woensdag 22 mei een PLM ToGo Truck Stop bij ESTEPE te Heesch.
Wij nodigen directieleden, managers en professionals van harte uit in de PRO.FILE Impuls Truck om deel te nemen en een strategie te vormen ten aanzien van digitalisering en Product Data Management op basis van live demonstraties en de invoering- en gebruikerservaring van ESTEPE.
Ervaar waarom een integraal PLM/PDM-systeem het belangrijke onderscheid maakt.

Locatie
ESTEPE
Datum
22/05/2019 13:00 - 17:00
Tijd
13:00 PM - 17:00 PM
Adres
Cereslaan 15 | 5384 VT | Heesch

Wat zijn uw vragen mbt een PLM systeem?

Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten in zo'n systeem beheren? Hoe zit met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat dan? Hoe pak je zo iets aan?
Onze PLM ToGo levert u waardevolle informatie tijdens uw oriƫntatietraject. Ervaar in de praktijk hoe het gastbedrijf de stap naar PRO.FILE al heeft genomen en succesvol doelen realiseert. Op 22 mei 2019 zijn we te gast bij ESTEPE te Heesch.

Met dit bedrijfsbezoek bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op uw vragen te krijgen over de specifieke eisen aan een PLM systeem, de selectie van het passende systeem en de inmiddels opgedane ervaringen bij de invoering en het gebruik.

ESTEPE is gespecialiseerd in het optimaliseren en aanvullen van het productgamma van Europese truckfabrikanten. Zij heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld van een toeleverancier naar een co-engineer en strategische partner van de grote truckfabrikanten. Dit uit zich in het maatwerk dat ESTEPE levert, de sterke projectmatige aanpak en een integrale productbenadering. Al sinds de oprichting in 1984 is kwaliteit de rode draad in alle activiteiten van ESTEPE. De werkzaamheden zijn onder te verdelen in vier disciplines: Cabinemodificatie; aanpassingen aan zowel het interieur als het exterieur. Chassisoptimalisatie; van het bijplaatsen van assen tot aan het wijzigen van de wielbasis. Complete voertuigen; voertuigen voor de lichte distributie tot aan bevoorrading van vliegtuigen.More Truck Solutions; van het strategisch meedenken tot aan co-engineering bij grote projecten.
U krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe ESTEPE profiteert van PLM/PDM.
Op basis van de PRO.FILE Best Practice Starter Pack aanpak was ESTEPE in staat om in effectief 2 tot 3 weken een basis te leggen voor PDM (Product Data Management) en de DMS (Document Management) behoefte. Ook het voorgeconfigureerde PRO.FILE Classificatiesysteem van onderdelen bood de mogelijkheid een jumpstart te maken. Deze Classificatie zal gaandeweg nog verder worden aangevuld met de onderdelen/modellen die veel gebruikt worden in de branche van ESTEPE. Het voordeel is vervolgens dat engineers snel kunnen putten uit de standaard delen en deze kunnen hergebruiken. PRO.FILE biedt ESTEPE de mogelijkheid om op een later moment de nu gelegde PDM basis kan uitbouwen naar PLM.

Meld u meteen aan met het formulier hieronder.
Deelname is kosteloos.
PLM ToGo@ESTEPE
Cereslaan 15 | 5384VT Heesch

Woensdag 22 mei 2019
Tijd: 13:00-17:00 uur

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst,

Met onze succesvolle aanpak zorgen wij voor het optimale rendement van PRO.FILE bij haar klanten. Met meer dan 100.000 werkplekken behoort PRO.FILE inmiddels tot de toonaangevende DMS/PLM systemen in het MKB en groter Middenbedrijf.

Contact