Challenges

As PRO.FILE Competence Center we know the current data management challenges within the Manufacturing Industry. On this page we share our knowledge of the data management solution for the challenges that the Manufacturing Industry is facing concerning data management and digitalization.

A Product Data Backbone is the indispensable tool for your process from ETO to CTO, Smart Customization, Mechatronics and for digitizing your product data.
Our focus is your need.

Where are you now? Where do you want to go? We guide you step by step towards more efficient Product Lifecycle Management. From CAD data management to an end-to-end PLM solution.
With PLM Xpert you are in good hands for implementing the platform solutions of PRO.FILE.

You can also look directly on our
Solution Page

PRO.FILE Experience for solidworks

Waarom u voor solidworks 3D CAD data beheer een passend en schaalbaar PLM platform nodig heeft...

Onze PLM Xperts merken bij bedrijven in de maakindustrie, die met solidworks werken, dat zij moeite hebben om een vervolgstap in data management te nemen en een roadmap naar PDM en/of PLM te maken. Bedrijven benaderen ons steeds vaker voor onze Xpertise op dit vlak. Vooral omdat de aangeboden PLM/PDM mogelijkheden vaak niet aansluiten op de digitalisatie behoefte van de organisatie of aangeboden functionaliteit onduidelijk en complex is.
Wilt u doorgroeien naar PLM? U wilt toch zelf de regie houden en geen keuze opgelegd krijgen? Wij dagen uit om u te orienteren en vervolgens uw strategie te bepalen. Daar kiest u dan natuurlijk de oplossing bij die bij u past. Een oplossing zich heeft bewezen, future-proof is en uw organisatie groei perspectief biedt...
PRO.FILE Experience for solidworks
One PLM platform . Full Power . Endless possibilities . Affordale . Scalable. Proven

Maak gebruik van onze know-how
Bij de keuze voor een Product Lifecycle Management oplossing speelt het beheer van CAD data, versies en revisies, productstructuren en afgeleide stuklijsten een centrale rol. Keuzestress?
Gelukkig valt er voor u, als solidworks gebruiker, wat te kiezen als het gaat om het beheer van uw solidworks CAD data. Zo kunt u kiezen voor Works PDM of Experience, maar wat is de consequentie van de keuze voor één van de twee? Het zijn twee verschillende systemen, waar de één beperkt is in mogelijkheden en geen roadmap kent en de ander te complex is en geen match heeft met uw bedrijfsomvang, -processen en functionaliteit mist.
PRO.FILE is het digitale informatiebrein met keuzevrijheid. Eén digitale bron om ervoor te zorgen dat de juiste data op het juiste moment beschikbaar is.

Snel en slim de stap maken naar PDM en/of PLM?
U kunt snel beginnen met een future proof digitaliseringsplatform met de PRO.FILE Quick Start Package.
Met het PRO.FILE Quick Start Package heeft u snel en voordelig toegang tot een schaalbaar digitaliseringsplatform voor Product and Document Lifecycle Management, zonder een omvangrijk migratieproces.
U legt tevens een toekomstgerichte basis voor PLM processen voor de samenwerking met collega's van de werkvoorbereiding, de productie en de service. Een data backbone voor de gehele onderneming, een roadmap naar de toekomst.

Speciaal voor solidworks gebruikers hebben wij een tweeluik van events verzorgd:

De webinars gemist? Vraag de replay aan:
Replay aanvragen

5 november 2021 | 09:00 AM - 10:00 AM
Tijdens deze eerste Experience sessie geven wij u een beeld van de PDM/PLM wereld en bieden we handvatten om uw eigen PDM/PLM strategie te bepalen passend bij wat voor uw organisatie belangrijk is. Zo kijken we naar het belang van een data backbone, een digital thread en digital twin maar ook naar configuratiebeheer en CAD data beheer en de rol van PLM in combinatie met ERP. Verder belichten we project- en document management en hoe die op elkaar in grijpen. Net als het later kunnen aansluiten met het pad van CTO met CPQ en een geïntegreerde Configurator.  

12 november 2021 | 09:00 - 10:30 AM
Twee high tech machinebouwers die werken met solidworks 3DCAD
vertellen, in deze tweede Experience sessie, over de invoering- en gebruikerservaring met PLM. Zij delen met u hoe ze tot hun keuze zijn gekomen, welke uitdagingen zij hadden, welke doelen zijn gerealiseerd en wat de lessons-learned zijn. Verder nemen wij u nog een stukje verder mee in de PLM materie zodat u na afloop weloverwogen vervolgstappen richting PDM/PLM kunt nemen

Cases: PRO.FILE customers using solidworks:

Powered by: